Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επίσκεψη ΓΚΙΟΥΛ στην τυραννισμένη ΄Ιμβρο


Τη μαρτυρική ΙΜΒΡΟ επισκέφθηκε ο o Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ,συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Κατά τον τουρκικό Τύπο η επίσκεψη αυτή αποτελεί “Μήνυμα ισότητας»!
Τώρα , τι διάολο “ισότητα” υπάρχει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί της ΙΜΒΡΟΥ, όπου ΔΕΝ εφαρμόστηκε η Συνθήκη της ΛΩΖΑΝΗΣ ,που προέβλεπε καθεστώς ... αυτοδιοίκησης; Και δεν ξεχνάμε τις βαρβαρότητες για την εξόντωση των Ελλήνων της Ιμβρου και της Τενέδου...Δεν ξεχνάμε , τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις της γης , το γκρέμισμα εκκλησιών και το κλείσιμο των ελληνικών σχολείων...Κι έφεραν εκεί οι νεότουρκοι χιλιάδες ΤΟΥΡΚΟΥΣ φυλακισμένους , στο πνεύμα της ... “ισότητας”,φαίνεται.

Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ :
  • επισκέφθηκε τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ήπιε καφέ στο καφενείο, του χωριού -ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο αδελφός του Πατριάρχη. «Καφέ με μαστίχα στο χωριό του Πατριάρχη», γράφει η «Μιλλιέτ», ενώ η «Ζαμάν» γράφει «Ήπιε καφέ στο ρωμαίικο χωριό», σύμφωνα με τηλεγράφημα του κρατικού πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Βέβαια , ο Γκιουλ είπε και μια κοτσάνα για να περνάει η ώρα ,όπως:

  • «Η μεγαλύτερη περηφάνια για μας είναι ότι ζούμε αδελφικά»...
Αδελφικά”(πάντα κατά τον Γκιουλ) ζουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες στην ΙΜΒΡΟ , γιατί οι άλλοι ...κάνουν συντροφιά τα ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου