Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη,σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ,για ... ξέπλυμα βρώμικου χρήματος




Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν στην ωραία και ακριβών γούστων σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την δίωρη απολογία της. Κατηγορείται κι αυτή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , με το οποίο αγόρασε το “παλατάκι” στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έναντι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
Η “ωραία Βίκυ” κατέβαλε κάθε νομικό εμπόδιο για να μην προφυλακισθεί α ρχίζοντας με το αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή στην εν λόγω υπόθεση.
Στην απολογία της ισχυρίσθηκε πως δεν είχε συναλλαγές με off shore εταιρείες πλην της Nobilis από την οποία αγόρασε το...παλατάκι.
Και φυσικά , ΔΕΝ γνωρίζει- όπως είπε- “σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες αυτές” και “ουδέποτε περιήλθε στη γνώση της κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο”...Λόγω της παιδείας και της αγωγής της ,όπως είπε,
  • το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν να πληροφορηθεί(σ.σ. για τον σύζυγό της υπουργό) θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεων του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική πολιτική δράση” ...
Και κατέληξε:
  • Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξαρτήτως οιουδήποτε κόστους και τιμήματος. Υπήρξα και παραμένω ένας πιστός άνθρωπος».

Οι δικηγόροι της χαρακτήρισαν άδικη, σκληρή, ανάλγητη και εξοντωτική την απόφαση προφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, η οποία -όπως είπαν - είναι μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου