Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ,o αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου σ΄ αυτό της ΝΔ, και ο γιος του Γρ.Λαμπράκη στην 8η θέση!!!





΄Ολα για όλα τα δίνουν για να ... διασωθούν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) ,που ευθύνονται εξ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας.Δεν έβαλαν μυαλό...Δεν τιμωρήθηκαν για τις λανθασμένες από αμέλεια ή βλακεία (σ.σ. για να μην πούμε κάτι βαρύτερο..) πράξεις τους που οδήγησαν την Ελλάδα στην Οικονομική ΚΑΤΟΧΗ.
Θέλουν να κυβερνήσουν και πάλι για να μας ...ξανασώσουν. Και ...τάζουν ..., τάζουν ...,,, Τόσο αδιάντροπα.
Και σήμερα έπαιξαν και τα ρέστα τους , παρουσιάζοντας το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ,όπου λογικά παρουσιάζονται οι “άριστοι” ..
  • Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρος Δήμας.
  • Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είναι ο Αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ενώ στην 8η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας (της ...ΝΔ)είναι ο Θεόδωρος Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη ,τον οποίο δολοφόνησαν στη Θεσσαλονίκη άτομα του παρακράτους της Δ Ε Ξ Ι ΑΣ !!! (Ρε ,πως αλλάζουν οι καιροί...)

Μία μεγάλη απορία για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας , που μας ανέβασε στους ουρανούς με τις επιτυχίες του:
  • τι θέλεις αγαπητέ Πύρρο κι ανακατεύεσαι με τα πίτουρα της πολιτικής ; Οι ΕΛΛΗΝΕΣ (κάθε απόχρωσης) σε είχαν στην καρδιά τους...Εσύ ΤΩΡΑ από ΧΡΥΣΟΣ πήγες και έγινες “πράσινος” ...
  • Και την ίδια απορία έχουμε και για τον γιο του Μεγάλου αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Απάντηση ΔΕΝ περιμένουμε .Απλώς του λέμε με πικρία: να φυλάγεσαι αγόρι μου από τους Κοτζαμάνηδες... :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου