Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χωρίς Χασίς θα μείνουν το Λονδίνο και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



Η μεγαλύτερη ...εξαγωγή από την Ελλάδα σε καιρό οικονομικής κρίσης : 20 τόνοι ΧΑΣΙΣ με προορισμό την Αγγλία εν όψει των ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ Αγώνων.
Αθάνατο ελληνικό ... δαιμόνιο...Αποφάσισε να “φροντίσει” για τους ..λάτρεις της φούντας , που θα παρακολουθούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, στην Αγγλία.
Κι επειδή θα ήταν πολλοί οι επισκέπτες και οι ντόπιοι, σκέφθηκαν πως .,..ΕΙΚΟΣΙ τόνοι θα ήταν ...αρκετοί.΄Ομως έπρεπε να βιασθούν λιγάκι για να είναι “μέσα στους χρόνους”¨...Γι΄ αυτό ...ξεκίνησαν τις ...εξαγωγές από πέρυσι!
Η πρώτη ΝΤΑΛΙΚΑ-Ψυγείο από την Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο αναχώρησε στις 18 προς 19 Μαρτίου 2011 , αλλά για ΄”άγνωστο λόγο” εντοπίσθηκε στη Λάρισα και το φορτίο κατασχέθηκε.,..Μετέφερε μισό τόνο ινδικής κάνναβης.
΄Όμως σε ΑΠΟΘΗΚΕΣ της Αθήνας ,της Γλυφάδας και της Βούλας Αττικής “κατέφθαναν” συνεχώς νέες μεγάλες ποσότητες ΧΑΣΙΣ από την ..Αλβανία μέσω ταχύπλοων. Μετά το δρομολόγιο ήταν : Αθήνα-Σόφια- Λονδίνο !
Τη νύχτα της... περασμένης Παρασκευής ,μία από τις νταλίκες των ¨εξαγωγέων¨ εντοπίσθηκε σε ...πάρκινγκ στον Ισθμό της Κορίνθου , και λίγο αργότερα την ακινητοποίησαν αστυνομικοί. Σε κρύπτη βρέθηκε ...μισός τόνος χασίς.
Μια άλλη νταλίκα , φορτωμένη πάλι με 546 κιλα χασίς εντοπίσθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κερατέα Αττικής!
΄Εξάλλου ,πάνω από ένας τόνο ινδικής κάνναβης εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Βούλα, σε διάρκεια μεγάλης επιχείρησης ανδρών της Αστυνομίας και του Λιμενικού για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Συνολικά , μέχρι σήμερα:
  • έχουν κατασχεθεί ΤΡΕΙΣ τόνοι χασίς σε φορτηγά ψυγεία.
Το μεγάλο κύκλωμα”εξαγωγών” με έναν Αλβανό , που ακούει στο όνομα “Ηλίας” είχε σχεδιάσει να μεταφέρει στο Λονδίνο ...20 τόνους .
Πηγή : Καθημερινή (24-04-12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου