Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Λ. Παπαδήμος πλήρωσε φόρο .... μόλις 511 ευρώ ,για αποδοχές άνω των ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, αλλά ...νόμιμα !!!



 
Αυτό είναι “νόμιμο” , αλλά ΟΧΙ “ηθικό” . Με το νόμο με το ...μέρος σου , μπορείς να έχεις έσοδα ...ΔΥΟ εκατομμύρια ευρώ και να πληρώνεις , έτσι για πλάκα , μόλις ...511 ευρω για ΦΟΡΟ!!!Κι όλα γίνονται ...νομότυπα, για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις...
Λοιπόν,την ώρα που ο ελληνικός λαός πραγματικά «θυσιάζεται», πληρώνοντας απίστευτους φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη, ότι ο δοτός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του.
Τα ... εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα η εβδομαδιαία εφημερίδα “το Παρόν”, αποδεικνύουν ότι :
  • ο Λουκάς Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 ,ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ ,εισέπραξε συνολικά... 2.238.484,09 ευρώ και γι΄αυτά πλήρωσε φόρο μόλις.... 511 ευρώ!!!!
Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο, καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. ,πως οι αποδοχές τους να είναι .... αφορολόγητες.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα ,που είναι κι αυτά αφορολόγητα.


Ερευνητέο είναι αν και η σύνταξη που παίρνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι και αυτή ...αφορολόγητη.
Με αυτά κι αυτά , περιμένεις εσύ ο μισθωτός ή ο συνταξιούχος να νιώσει ο Λουκάς τον πόνο και την απόγνωσή σου;Τρελλός παπάς σε διάβαζε , αν αυτό περιμένεις...Γι΄αυτό και όλοι αυτοί οι βολεμένοι λένε “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ”...

Πηγή: εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” , newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου