Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: γέμισε με συσσίτια όλη η Ελλάδα!...


Την ώρα που εκ νέου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιδίδονται σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα ..υποσχέσεων ,η εικόνα στη χώρα μας είναι τελείως διαφορετική.Κι αυτό φαίνεται από τα εκατοντάδες Κέντρα ...   υσσιτίων ,που κυρίως συντηρεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και λιγότερο Δήμοι και πολιτιστικοί Σύλλογοι! Για παράδειγμα, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης , σε μόλις 4 μήνες , αυξήθηκε κατά ....85% ο αριθμός των σιτιζομένων σ΄αυτά !!!!
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της άθλιας πολιτικής των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εσχάτως της τρικολόρ κυβέρνησης Παπαδήμου.
Για παράδειγμα:
  • τον Δεκέμβριο του 2011 , το σύνολο των σιτιζόμενων από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ήταν 2.445 άνθρωποι. Σήμερα ο αριθμός τους έφτασε τους 4.178 , ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν μόλις 1.387.
«Καμιά φορά νομίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης μένει δυτικά, εκεί που βρίσκεται ο νεότερος πληθυσμός της», ανέφερε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας. Ο ίδιος επισήμανε ότι αμέτρητοι άνθρωποι της εκκλησίας συμμετέχουν καθημερινά στη διαδικασία προετοιμασίας των 4.178 γευμάτων ενώ αποκαλύπτοντας το μέγεθος του κοινωνικού προβλήματος σημείωσε:
  • «υπάρχουν άνθρωποι που πριν συμμετείχαν εθελοντικά και με έντονη διάθεση προσφοράς στην παρασκευή του φαγητού και σήμερα, άνεργοι πλέον και χωρίς εισοδήματα, σιτίζονται και οι ίδιοι από αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου