Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ελληναράδες στο εδώλιο για άγρια εκμετάλλευση χιλιάδων ταλαίπωρων αλλοδαπών



Χιλιάδες ταλαίπωροι λαθρομετανάστες, που έχουν δώσει τις τελευταίες οικονομίες τους σε δουλέμπορους (κυρίως ΤΟΥΡΚΟΥΣ) για να φθάσουν στην όμορφη Ελλάδα , με απώτερο στόχο να προωθηθούν στη Βόρεια Ευρώπη, βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ΤΕΡΑΤΑ, κάτι Ελληναράδες , που είχαν ή φρόντισαν εγκαίρως ν΄αποκτήσουν εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ, τα οποία αυτοί οι σκατόψυχοι νοίκιαζαν με το ...ΚΕΦΑΛΙ και ανά ...ώρα!
Ούτε και στις πλέον σκληρές εποχές της ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΔΕΝ συνέβαιναν τόσες αθλιότητες σε βάρος σκλάβων... Τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτά όμως διαπράττονται στην Αθήνα του 2012 , στην γενέτειρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στο κέντρο της Αθήνας και καμμία κουφάλα δεν θέλησε να τους μπαγλαρώσει (όλους) μέσα σε λίγες ώρες . Λες και είναι άγνωστοι...Γιατί είναι πανεύκολο να “τσεκαρισθεί ” ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των διαμερισμάτων , σε καθένα εκ των οποίων “διέμεναν” από 50 έως 2000 άνθρωποι ημερησίως!!! . Δηλαδή , φαντασθείτε ένα δυαράκι ,που στο 24ωρο “φιλοξενεί¨ ...200 άτομα για ύπνο!!!
Αλλά , εν όψει εκλογών , ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είπε σήμερα ,ότι .....θα υπάρξει ποινική δίωξη κατά των ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες. «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου