Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Τουρκία προκαλεί ανοιχτά με το να κάνει έρευνες για πετρέλαιο μεταξύ ... ΡΟΔΟΥ και ... ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ


Η Αγκυρα βάζει φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο με την απόφασή της να πραγματαοποιήσει έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο ΕΝΤΟΣ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, δηλαδή μεταξύ ΡΟΔΟΥ και ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ !!!
Η Ελληνική κυβέρνηση , εν προκειμένου με τον δοτό πρωθυπουργό, δεν γνωρίζουμε αν ασχολήθηκε μ' αυτό το ΜΕΙΖΟΝ θέμα .Γιατί στο Ελλαδιστάν αυτήν την περίοδο ασχολούμαστε κυρίως με τις ...εκλογές και για το ποιος από ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα κυβερνήσει .Οι δύο μονομάχοι έχουν επιδοθεί σ ε ένα απίστευτο κύμα ...υποσχεσιολογίας και δεν γνωρίζουμε αν ασχολούνται παράλληλα και με τις απειλές της Τουρκίας.
Το defencenet.gr ασχολείται από καιρό με το εν λόγω θέμα και δημοσίευσε και τον Χάρτη (βλέπε άνω αριστερά) , ο οποίος – όπως υποστηρίζει - είχε υποκλαπεί από τουρκικές κυβερνητικές υπηρεσίες και απεικονίζει τις περιοχές που είχαν αποφασίσει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, να κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες οι Τούρκοι”
Και προσθέτει:
  • Δυστυχώς, ουδείς απ΄το ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση Παπαδήμου θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα. Δεν πιστεύουμε ότι δεν το ήξεραν, γιατί δεν θεωρούμε ότι έχουμε καλύτερη ενημέρωση από την κυβέρνηση. Σήμερα που η Τουρκία το ανακοίνωσε επίσημα, το ΥΠΕΞ κλαψουρίζει και υποδύεται το "αγανακτισμένο"..”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου