Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΡΕΚΟΡ ερωτήσεων στον Ομπάμα: 133.000 ερωτήσεις σε...μία ώρα!!!



Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε, ότι..... θα βοηθήσει έναν άνεργο μηχανικό να βρει δουλειά, στη διάρκεια μίας διαδικτυακής συνομιλίας με πολίτες που διοργανώθηκε από την Google Plus.ΔΕΝ περίμενε όμως να υπάρξουν .... 133.000 ερωτήσεις για ζητήματα ,όπως η οικονομική κρίση, η ανεργία, η εξωτερική πολιτική, αλλά και οι νόμοι για την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων!
Το «καυτό» θέμα της οικονομίας ήταν φυσικά αυτό που κυριάρχησε: η Τζένιφερ Γουέντελ, μητέρα από το Τέξας, ρώτησε τον Ομπάμα γιατί η αμερικανική κυβέρνηση συνέχιζε να εκδίδει βίζες για ξένους, όταν ο σύζυγός της που είναι μηχανικός δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά εδώ και τρία χρόνια...
«Υπάρχει τεράστια ζήτηση για μηχανικούς στη χώρα. Ο τομέας που βλέπεις να υπάρχει εξειδικευμένη ζήτηση ,είναι στους μηχανικούς που έχουν σχέση με τη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας» προσέθεσε, ρωτώντας στη συνέχεια τη γυναίκα τί είδους μηχανικός είναι ο σύζυγός της.
«Μηχανικός στον τομέα των ημιαγωγών» του απάντησε εκείνη, αφήνοντάς τον εμβρόντητο.
Για να καλύψει την αδυναμία του είπε :
  • «Αν μου στείλεις το βιογραφικό του συζύγου σου θα με ενδιέφερε να δω τί ακριβώς συμβαίνει, επειδή από τις πληροφορίες που έχουμε είναι, ότι σε αυτόν τον τομέα υψηλής τεχνολογίας, αυτού του είδους ο μηχανικός, θα μπορούσε να βρει δουλειά αμέσως», απάντησε ο Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου