Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Την αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη απαιτεί εγγράφως ο Παπαϊωάννου...


Δεν άργησε και πολύ... Το υπουργείο Δικαιοσύνης, εννοούμε , που ζήτησε την ... αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη , που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τις πιέσεις από διάφορους ¨κύκλους¨('έτσι τους λέμε , τώρα...) και είπαν το :

  • δεν δεχόμαστε να είμαστε Εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε δεν δεχόμαστε να αποτελέσωμε ένα άλλοθι και μία θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του Οικονομικού Εγκλήματος…”
Αυτό δεν τους το συγχώρησαν .Κι εκείνοι :πολύ ωραία τα είπαν , αλλά στην πορεία τάκαναν θάλασσα .και τώρα ο Πασόκος υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου με πεντασέλιδο ερώτημά του προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ζητά την.... αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποδίδει την ενέργειά του στο γεγονός, ότι η αντιμετώπιση της διαφθοράς στη δημόσια ζωή ….«δεν πρέπει να αποδυναμώνεται από γκρίζες και νεφελώδεις, αλλά και ατεκμηρίωτες καταγγελίες»,όπως λέει.. και γι αυτό ζητά την αντικατάσταση τους ...
΄Υστερα από αυτό ,ΠΟΥ να βρεθούν άλλοι εισαγγελείς να ορθώσουν το ανάστημα τους στη φαύλη νομοθετική εξουσία...
Απόδειξη : μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε ούτε ΕΝΑΣ υπουργός , αλλά η ΕΛΛΑΔΑ πέφτει στα τάρταρα της οικονομικής καταστροφής...Και οι υπεύθυνοι γι΄αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν θα τιμωρηθούν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου