Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα μετά την ΩΜΗ γερμανική απαίτηση για διορισμό ΈΠΙΤΡΟΠΟΥ στην Ελλάδα!!!


Ο Βιετναμεζο -ΓΕΡΜΑΝΟΣ  αντικεγκάλιος  ΡΕΣΛΕΡ, όπως τονίσαμε  σε  προηγούμενη ανάρτησή μας  , έχει έτοιμο το σχέδιο για το  διορισμό ενός  μικρού  Φύρερ... στην Ελλάδα, που θα  ακούει  στην ονομασία  "ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ"!!!
Το θέμα το "σήκωσαν" και αγγλικές εφημερίδες, οπότε , το κυβερνητικό μέγαρο, το λεγόμενο "Μέγαρο Μαξίμου,  δηλαδή ο Λουκάς ,διέρευσε  , πως ... δεν συζητά θέμα  Επιτροπείας.΄Ελα ρε....
Μα  αφού ΔΕΝ συζητά θέμα Επιτροπείας , το πιο ΑΠΛΟ  ήταν να  βγεί ο κυβερνητικός  εκπρόσωπος  με το ωραίο του μουστάκι και να πεί : "μάγκες  έως ΕΔΩ.Τα περί  ...ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ να τα πείτε  στο  σόϊ σας ".
Αυτό δεν έγινε και ούτε θα συμβεί...
Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ  Ρέσλερ ίσως νάναι  και η αιτία  ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ  της  αποψινής  συνάντησης  των "τριών |σωματοφυλάκων " του ΛΟΥΚΑ , κι έτσι ορίσθηκε  νέο ραντεβού για  αύριο το μεσημέρι ... Μα  ΤΙ θα  κερδίσουν σε ένα κολοβό  24ωρο;; ΤΙΠΟΤΑ... ΄Ισως  όμως  έχουν να  επιδείξουν την ... πρόοδο στη νέα  συμφωνία με τον  εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων Τσαρλς Νταλάρα.
Φαντασθείτε  ακόμη και η  Διαμαντοπούλου, το πρωί στο Μεγκα  είπε, πως η ... συζήτηση για την επιτροπεία προσβάλλει την εθνική μας κυριαρχία!!
Οι  "αρχάγγελοι  των τυριών κομμάτων (Γιωργάκης-Αντωνάκης-Γιωργάκης)"  κοιμόντουσαν και δεν πήραν είδηση  ή κάνουν τουμπεκί;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου