Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Χατζηγιάννης ,η Μακρυπούλια , το ΣΔΟΕ και το 18μετρο κότερο του Μιχάλη


Αυτοί είναι άνδρες. Δίνουν  ...350.000 ευρώ  για  να κάνουν  ένα "μικρό  δωράκι"  στην αγαπημένη τους .
Εν προκειμένω, ο  τραγουδιστής Μιχάλης  Χατζηγιάννης  ακούμπησε  350.000 ευρώ σε  έναν ...τυροπιτά  ,αντιπρόσωπο ναυτιλιακής  εταιρίας , κι ΑΠΕΚΤΗΣΕ ένα πολυτελές  σκάφος , το «ΖΕΜΙ»,  - ΚΟΤΕΡΟ  το λένε οι Ελληνοέλληνες  για να κάνουν  επίδειξη  ..- και το πρόσφερε  στην ξανθιά "θεά του" , την Ζέτα Μακρυπούλια. Ερωτευμένο είναι το παληκάρι, λεφτά έχει, ακριβά  δώρα  κάνει .Ουδείς  ψόγος ...Αφού ,λοιπόν,το ΑΓΟΡΑΣΕ , ιδιοκτήτης  είναι αυτός κι  όχι ο ....τυροπιτάς .΄Ετσι λένε οι νόμοι της  αγοράς.Κι αφού είναι αυτός Ιδιοκτήτης, γιατί αυτό εμφανίζεται ως ...επαγγελματικό;
΄Ελα  όμως  που το αργοκίνητο  ΣΔΟΕ κάτι έμαθε  .Κι όπως αναφέρει η «Real Life», το ΣΔΟΕ ... ξεσκονίζει τα στοιχεία της αγοραπωλησίας του.Και τι βρήκε με την πρώτη :
  • το σκάφος είναι δηλωμένο «επαγγελματικό» και ανήκει σε Ναυτιλιακή Εταιρία Πλοίων Αναψυχής.
Ρε , Μιχάλη  εσύ το έκανες  δώρο  στην αγαπημένη  σου  και είναι δηλωμένο ως ...επαγγελματικό; Αμ και το άλλο; Ο πωλητής  τέτοιων σκαφών δήλωνε  στην εφορία.... «ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών», με ετήσιο εισόδημα που ΔΕΝ ξεπερνούσε τις… 3.000 ευρώ!
Μπροστά σ΄αυτά τα "θαύματα" οι άνδρες  του ΣΔΟΕ  αποφάσισαν να δεσμεύσουν το «ΖΕΜΙ» έως ότου ξεκαθαριστεί πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου