Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Διώξτε με τις κλωτσιές τον αποτυχημένο εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ. Πωλ ΤΟΜΣΕΝ

 «Δεν αρκούν αυτά, πάρτε όλα τα μέτρα που σας έχουμε προτείνει. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να γίνει ανταγωνιστική η χώρα σας θα πρέπει οι μισθοί να προσεγγίσουν αυτούς της Ισπανίας και Πορτογαλίας. Οι ανατολικές χώρες, που είναι γείτονές σας, έχουν χαμηλό μισθολογικό κόστος και σας ανταγωνίζονται».
Τάδε  έφη- πρόσταξε  ο δημόσιος  υπάλληλος του ΔΝΤ  Πωλ Τόμσεν  στον οσφυοκάμπτη  πρώην  αρχισυνδικάλα  και  τώρα - τρομάρα του- υπουργό ...ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Αυτό  το παλληκάρι, την έχει δει πολύ ανάποδα και φέρεται πολύ αγενώς ...
Πρώτον:
  •  ο κ. Τόμσεν και η συμμορία του ΔΝΤ έπρεπε να  ντρέπονται και να τρέχουν να βρούν  τρύπα να κρυφτούν   για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ  αυτού  του αθύρματος ,που  το β'αφτισαν "πρόγραμμα  για την Ελλαδα".
  • ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς σε λολες τις προβλέψεις τους...
  • το λεγόμενο  πρόγραμμά τους  ήταν και είναι για ...τα μπάζα!
  • Μετά την μνειώδη αποτυχία  τους  επιρρίπτουν ΝΕΑ βάρη στην Ελλλάδα οι αδιάντροποι , αλλά κανένας   από τους  "τρεις  σωματοφύλακες του ΛΟΥΚΑ¨ δεν έχει  τσαγανό  να  πεί "άει στο διάολο  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ  ΠΩΛ".
  • Τώρα οι ΔΝΤίτες προσπαθούν  να αιτιολογήσουν την αποτυχία τους, φορτώνοντας τις ευθύνες στην Ελλάδα. Ό,τι τάχα δεν κάναμε όσα μας έλεγαν! Παραγνωρίζουν , ότι η....συνταγή τους ήταν λάθος. Ο διεθνής Τύπος μιλά για το... “λάθος φάρμακο”. Κι εμείς καθόμαστε και τους ακούμε;
  • Βρε ΟΥΣΤ  ανίκανοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου