Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Καραμπέρη, ζητά με καθυστέρηση ο υπουργός Δικαιοσύνης



Ο θεωρούμενος ως ένας εκ των "εγκεφάλων"  της  συμμορίας του Θερμαϊκού , ο Μάρκος Καραμπέρης ,προ πολλών ημερών   απειλούσε- μέσω  συνεργάτη του - πως  είχε ...βίντεο ,φωτο.   και άλλα  "εργαλεία" ,που αν  τα δημοσιοποιούσε  θα  έκλαιγε  όλη η Βουλή....
Περιμέναμε:
  • τον πρόεδρο της Βουλής  Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ  ν΄αντιδράσει την ΙΔΙΑ ημέρα...Τίποτε.. Μούγγα στη στρούγγα...
  • τον υπουργό Δικιαοσύνης Μ.Παπαϊωάννου  να  στείλει την καταγγελία του μαφιόζου  στην Εισαγγελία. Τσιμουδιά
  • τους αρχηγούς ΟΛΩΝ των κομμάτων  να  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΝ   και ν΄ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ   την προσκόμιση  των όποιων βίντεο   στον εισαγγελέα.  Μούγγα στη στρούγγα...Και πάλι...
ΣΗΜΕΡΑ , όμως  ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννουζήτησε :
  • Άμεση εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές  Καραμπέρη, προειδοποιώντας ότι, διαφορετικά, θα ασκήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του!
Ο κ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ,ότι αν μέχρι αύριο δεν παρέμβει εισαγγελέας, τότε την Πέμπτη το μεσημέρι θα ασκήσει ο ίδιος τις προβλεπόμενες από το νόμο αρμοδιότητές του.

Το θέμα είχε θέσει νωρίτερα, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον κώδικα ναρκωτικών, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, ζητώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες του Καραμπέρη.
΄Ετσι έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου