Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανατριχιαστική ΟΜΟΛΟΓΙΑ Χρυσοχοίδη : ΔΕΝ διάβασα το Μνημόνιο , αλλά το ψήφισα...

Α π ο κ ά λ υ ψ η

Κυνική και ανατριχιαστική ομολογία πριν  από λίγο στο ΣΚΑΙ του υπουργού  Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  Μιχάλη Χρυσοχοίδη για το 1ο Μνημόνιο . Ομολόγησε  ανερυθρίαστα :
  • "Εκείνη την εποχή ΔΕΝ διάβασα  το (1ο)  Μνημόνιο. Είχα  άλλες  υποχρεώσεις και άλλα καθήκοντα...Κάποιοι συνάδελφοι (υπουργοί) διαπραγματεύθηκαν , το φέραν στη Βουλή και το ψήφισε η πλειοψηφία..."
Τόσο  απλά,κυνικά , αδιάντροπα,  και κυρίως  χωρίς τύψεις αυτός ο Μιχάλης και άλλοι όμοιοί του  Μιχάληδες της αστείας  κυβέρνησης του Γιωργάκη έστειλαν  τη  χώρα  στα σαγόνια του καρχαρία (ΔΝΤ-τρόϊκας) .
Και συνέχισε  ο Μ.Χρυσοχόϊδης :
  • "δική μου δουλειά τότε ήταν να οργανώσω την Αστυνομία και την Πυροσβεστική κκαι την ομάδα ΔΙΑΣ" και όχι να  διαβάσω το Μνημόνιο...
Αυτός ο άνθρωπος ,που δεν  διάβασε - όπως ομολογεί - το Βασικότερο κείμενο που αφορά  τη ζωή τριών γενιών  στην Ελλάδα, γιατί ....ασχολιόταν με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, δηλώνει υποψήφιος  για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατ΄επέκταση  εν δυνάμει -στο μέλλον- πρωθυπουργός  της βυθισμένης  στη φτώχεια και το  χάος  χώρας...
Μα  δεν ντρέπεται καθόλου;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου