Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Για 6η φορά ο Λαυρεντιάδης δεν προσήλθε να καταθέσει ως ύποπτος για κακουργήματα



Σφίγγει επικίνδυνα  ο εισαγγελικός  κλοιός  για τον επιχειρηματία Λ.Λαυρεντιάδη .
Ο εισαγγελέας ανέμενε σήμερα τον κ. Λαυρεντιάδη, που, έπειτα από έξι αναβολές, επρόκειτο να καταθέσει ως ύποπτος για τη διάπραξη κακουργηματικού χαρακτήρα αδικημάτων.Τελικά
στο εισαγγελικό γραφείο  προσήλθαν μόνον οι συνήγοροί του, οι οποίοι ζήτησαν και... πάλι προθεσμία, 24ωρη, αλλά  ΔΕΝ την έλαβαν.
Κατόπιν τούτου κλείνει η έρευνα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, που χορήγησε η Proton Bank σε εταιρείες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, καθώς σήμερα έκλεισε και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του επιχειρηματία με την νέα τράπεζα για την επιστροφή ποσού 393 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα του κ. Δραγάτση στο οποίο εκτιμάται ότι θα εισηγείται την άσκηση ποινικών διώξεων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που φθάνουν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.
Ο επιχειρηματίας έχει επιστρέψει ποσό 51 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα.Υπενθυμίζεται ότι με μήνυσή της η παλαιά τράπεζα διεκδικεί από τον επιχειρηματία ποσό 320 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν παραμείνει σε αυτήν μετά την εκκαθάριση που έγινε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου