Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Σαχινίδης : δεν θα “κουρέψουμε” τα δάνεια των καταναλωτών , για να “μην προκαλέσουμε άλλες ζημιές στις τράπεζες” !



Ωμά και κυνικά , χωρίς τα γνωστά “ναι μεν αλλά”, ο Φ. Σαχινίδης ξεφούρνισε το “κουλούρι” όσον αφορά την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων καταχρεωμένων νοικοκυριών από στεγαστικά και άλλα δάνεια. Δεν νοιάζονται για τους Ελληνες πολίτες , παρά μόνο για τις .... ΤΡΑΠΕΖΕΣ , για τη σωτηρία των οπαίων τελικά μπήκαμε στην Οικονομική ΚΑΤΟΧΗ ,τουλάχιστον έως το 2040-2050...Θάβουν το μέλλον ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ , για να σωθούν οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Φ. Σαχινίδης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περιθώριο «κουρέματος» των δανείων των ιδιωτών, καθώς, όπως είπε, δεν μπορούμε να προκαλέσουμε άλλες ζημιές στις τράπεζες.

Ελληνικέ λαέ , μην ξεχάσεις στις εκλογές να ... ψηφίσεις το Σαχινίδη και όλους τους ομοίους του , που σε δουλεύουν ψιλό γαζί και σε έχουν μόνο για να σε αρμέγουν...
Σε άλλη συν/ξη ο Σαχινίδης επιβεβαίωσε,ότι μετά τις εκλογές ,. και συγκεκριμένα για το επόμενο διάστημα (2013-2014) θα πρέπει να ...εξευρεθούν πάνω από 11,5 ΔΙΣΕΚ. Ευρώ .και όπως καταλαβαίνετε τα σίγουρα υποζύγια είναι οι μσιθωτοί ακι οι συνταξιούχοι...

Ψηφίστε” Σαχινίδη , Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου, Παπαθανασίου, για να ...νιώσετε καλύτερα στη νέα αφαίμαξη του οικογενειακού σας προϋπολογισμού .
Βρε ο υ σ τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου