Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εισαγωγή στα ΑΕΙ και ...με 2,5 !!!!

 
Καυστικός  και πάντα επίκαιρος ο ΣΤΑΘΗΣ της "Ελευθεροτυπίας" για το  ...χάλι, δηλαδή  να μπαίνουν σε  σημαντικές  σχολές των Α.Ε.Ι  υποψήφιοι με   βαθμολογία  μόλις ..2,5!!! Δηλαδή αυτοί έδωσαν ΛΕΥΚΗ κόλλα....¨και ΠΕΤΥΧΑΝ .... Ξεφτίλες....
Και μετά  σου λέει η Διαμαντιοπούλου πως  θα κάνει   περισπούδαστες  (!) αλλαγές  στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. 
Γι΄αυτό το χάλι τι  θα  κάνει;;
Επίσης, αυτά τα   παιδιά ,που  μελετούσαν συνεχώς και  πέτυχαν με  18.000 ή  19.000 μονάδες , ΤΙ θα πουν για  τους..συμφοιτητές τους που έδωσαν ΛΕΥΚΗ κόλλα και ..ΠΕΤΥΧΑΝ να μπουν  στην ίδια μ ΄αυτούς  σχολή  χωρίς κόπο  κλπ. κλπ.

Πολύ χρήμα από την Τουρκία για τη ...Θράκη

Περισσότερο από μισό εκατομμύριο Ε έκρυβε στο .... βρακί της 48χρονη τουρκόφωνη που συνελήφθη – μαζί με τον 30χρονο γιο της - κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου στο Τελωνείο Καστανιών Έβρου.
Κατά τη διάρκεια τυπικού σωματικού ελέγχου, οι υπάλληλοι του Τελωνείου διαπίστωσαν έκπληκτοι, ότι η γυναίκα έκρυβε στα .....εσώρουχά της περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ, σε έντεκα δεσμίδες των πεντακοσίων Ε.(συγκεκριμένα : 550.000 Ε!)
Και οι δυο ισχυρίσθηκαν πως τα χρήματα προέρχονται από ...περιουσία τους στην Τουρκία και ήθελαν ..να τα φέρουν στην Ελλάδα, χωρίς όμως να μπορούν δικαιολογήσουν επακριβώς αυτήν την “περιουσία” που τους απέφερε τόσα χρήματα...
Πρέπει να σημειωθεί ,πως ο εν λόγω 30χρονος πριν από ένα χρόνο συνελήφθη – αυτή τη φορά στο Τελωνείο Κήπων Έβρου- κατά την προσπάθειά του να φέρει παράνομα στην χώρα μας , το ποσό... των 185.000 Ευρώ.
Και  κάτι άλλο : οι κρατικοί παράγοντες  κάνουν τουμπεκί  ενώ  γνωρίζουν  πως ρέει... άφθονο χρήμα προς  τους τουρκόφωνους  ή το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή .Είναι κοινό μυστικό  πως με το  χρήμα της ΄Αγκυρας  εξαγοράσθηκαν  συνειδήσεις ,  και συγχρόνως  αγοράσθηκαν  πολύ μεγάλες  γεωργικές εκτάσεις  και οικοδομές..

Πρόκληση της Τουρκίας , που απαιτεί από την Ελλάδα την επιστροφή.... οθωμανικών ακινήτων...



Πριν περάσουν λίγα 24ωρα από την απόφαση Ερντογάν για επιστροφή στους Ρωμιούς της Πόλης των κλεμμένων περιουσιών τους (βακούφια) , και τα ....ευχαριστήρια του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στον Τούρκο ομόλογό του , η ΄Αγκυρα έδειξε – για άλλη μία φορά- το πραγματικό της πρόσωπο.
Δηλαδή ,έθεσε ζήτημα ....αμοιβεβαιότητας!!!
Με το γνωστό του πασαλίδικο  υφάκι του ο  υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου – σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Βατάν» - έβαλε θέμα αμοιβεβαιότητας ,λέγοντας : 
  • «Ελπίζουμε πως αυτά τα σημαντικά βήματα θα αποτελέσουν παράδειγμα και για τις άλλες χώρες. Θα αποτελούσε ωραίο παράδειγμα η επιστροφή των ακινήτων των ευαγών ιδρυμάτων που πέρασαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ειδικότερα στα Βαλκάνια με πρώτη την Ελλάδα, στους εκεί ομογενείς μας που είναι υπήκοοί τους»....
Το περιμέναμε   αυτό , γιατί είναι  πλέον πολύ γνωστά τα  ανατολίτικα κόλπα της γείτονος  .Γι΄αυτό  και  σε προηγούμενη  ανάρτησή μας  για την "κίνηση Ερντογάν"...κρατούσαμε  μικρό καλάθι,  σε αντίθεση με  τα καθεστωτικά  Μ.Μ.Ε, που τρελάθηκν από τη  χαρά τους  και πανηγύριζαν  για την δήθεν ..."Ιστορική" πράξη Ερντογαν και  άλλα τέτοια ...πράσινα  άλογα.
  Γιωργάκη ,  τι λες  για  τον κουμπάρο του Καραμανλή , γιατί  ο ..."κουρασμένος"  , φαίνεται πως δεν ...ξεκουράσθηκε  , για να βγάλει έστω  μια ολιγόλογη ανακοίνωση...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Ελληνας που έγινε εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας!!!


Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευκάδιου  Χερν ετοιμάζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών .
Η ζωή του θα μπορούσε  να γίνει ταινία  στο Χόλιγουντ.
  Οταν ο πατέρας του πήρε μετάθεση από το βρετανικό εκστρατευτικό σώμα Επτανήσων για τις Δυτικές Ινδίες, ο Λευκάδιος ήταν έξι ετών και με τη μητέρα του πήγαν στο Δουβλίνο για να ζήσουν με τους γονείς του άνδρα της. Εκείνη όμως δεν άντεξε τη συγκατοίκηση, με αποτέλεσμα να καταλήξει φιλοξενούμενη της μοναδικής συγγενούς, μιας θείας που έδειχνε συμπάθεια για τη Ρόζα και τους γιους της.
Λίγο αργότερα ο Κάρολος Χερν εκμεταλλεύτηκε έναν νόμο της πατρίδας του σύμφωνα με τον οποίο δεν αναγνωρίζονταν γάμοι βρετανών υπηκόων με αλλαδοπούς που έγιναν εκτός Αγγλίας και χώρισε τη γυναίκα του.
Η Ρόζα Κασσιμάτη επέστρεψε στην Ελλάδα μόνη. Τα παιδιά δεν την είδαν έκτοτε ποτέ. Και σα να μην έφθανε αυτό ο Χερν ξαναπαντρεύτηκε κι έφυγε για την Ινδία, αφήνοντας τα παιδιά του πίσω.
Ο Λευκάδιος πήγαινε σχολείο όταν ανακάλυψε ένα βιβλίο για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ενθουσιάστηκε. «Εισήλθα στη δική μου αναγέννηση», θα έλεγε αργότερα. Συνέχισε στο γαλλικό κολέγιο του Ιβενό μετά στο καθολικό κολέγιο Σεντ Κούθμπερτ όπου εκεί σε ένα παιχνίδι έχασε το μάτι του. Από τότε κλείστηκε στον εαυτό του. Σε ηλικία 19 ετών μετανάστευσε στις ΗΠΑ. Για ένα χρονικό διάστημα έζησε κάτω από συνθήκες μεγάλης φτώχειας. Οταν γνώρισε τον εκδότη Χένρι Γουότκιν βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Εκείνος του πρόσφερε δουλειά σε μια εφημερίδα κι αργότερα έφθασε να εργάζεται σε υψηλότερες θέσεις στην «Cincinnati Daily Enquirer». Το 1877 μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη για μια σειρά άρθρων και παρέμεινε εκεί για 10 χρόνια, μεταφράζοντας έργα ξένων λογοτεχνών. Απαυδισμένος με τα ήθη των δυτικών (θεωρήθηκε σκάνδαλο η σχέση του με μια κρεολή, είχε και την τραυματική εμπειρία των παιδικών του χρόνων), το 1889 βρέθηκε στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, ανταποκριτής του «Harper's Magazine».
Εκεί πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του (κάπου 14 χρόνια). Ασπάστηκε τον βουδισμό, παντρεύτηκε, πήρε την υπηκοότητα και άλλαξε το όνομά του σε Γιάκουμο Κοϊζούμι. Τον Δεκέμβριο του 1896, το Αυτοκρατορικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο τού προσέφερε την έδρα του καθηγητή της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Τα άρθρα του, αλλά και τα βιβλία του, περιέγραφαν τη ζωή στην Ιαπωνία με τέτοιο τρόπο που από πολλούς θεωρούνται ως η πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση της γιαπωνέζικης κοινωνίας από ευρωπαίο συγγραφέα.

Ο ιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς

Το θρυλικό αφεντικό και συνιδρυτής του αμερικανικού κολοσσού Apple, ο Στιβ Τζομπς παραιτήθηκε λόγω  ασθενείας  και επικεφαλής του ομίλου αναλαμβάνει ο Τιμ Κούκ.   
  "Πάντα έλεγα πως αν έρθει η μέρα που δεν θα μπορώ να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου ως διευθυντής της Apple, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω", επισημαίνει ο Τζομπς σε επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και την "κοινότητα της Apple".
    "Δυστυχώς αυτή η μέρα ήρθε. Παραιτούμαι από γενικός διευθυντής της Apple", τονίζει ο Τζομπς που πάσχει από καρκίνο.
Πρόσφατα εμφανίσθηκε υποβασταζόμενος καιπολύ  αδύναμος έξω από την οικία του στην Καλιφόρνια .
Η σοκαριστική  εικόνα  μιλάει από μόνη της ....
Η πάλη του με τον καρκίνο κλείνει ήδη 8 χρόνια ...


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ερντογάν σημαντική κίνηση για ...επιστροφή στους Ρωμιούς της Κωνσταντινούπολης των κλεμένων περιουσιών (Βακουφίων)



΄Ανοιγμα στις μειονότητες έκανε  αιφνιδίως  ο  Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , δίνοντας λύση  σε σημαντικά προβλήματα  των μη μουσουλμανικών ευαγών ιδρυμάτων (Βακούφια) ,με κυβερνητικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο στην Εφημερίδα της  κυβέρνησης.
Η τροποποίηση του νόμου για τα Βακούφια έγινε την παραμονή του δείπνου που παρέθεσαν χθες οι μη μουσουλμανικές μειονότητες στον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο συμμετείχε  και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
Ολα αυτά τη στιγμή ,που άλλη μία ελληνική κοινότητα στην Πόλη προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη δήμευση σχολικού κτηρίου!!!
Με βάση την τροποποίηση του νόμου περί Βακουφίων:
  •  "θα επιστραφούν στα ελληνικά κοινοτικά ευαγή ιδρύματα ,πρώτον οι ακίνητες περιουσίες για τις οποίες δεν αναφέρεται ο κάτοχος του τίτλου ιδιοκτησίας, δεύτερον τα ακίνητα που έχουν περιέλθει στο τουρκικό Θησαυροφυλάκιο, στη Γενική Διεύθυνση Βακουφίων, στους δήμους και στις νομαρχίες με τρόπους πέραν της απαλλοτρίωσης, της πώλησης και της ανταλλαγής και τρίτον τα νεκροταφεία και οι διάφορες πηγές, η διαχείριση των οποίων έχει περιέλθει στους δήμους. Και στις τρεις περιπτώσεις πρόκειται για ακίνητα που είχαν δηλώσει τα μειονοτικά ευαγή ιδρύματα στη δήλωση που είχαν κάνει αυτά το 1936. Με τη νέα του μορφή ο νόμος αναφέρει ότι τα ενδιαφερόμενα βακούφια θα πρέπει να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις εντός δώδεκα μηνών, οι οποίες θα ικανοποιηθούν αφού αξιολογηθούν εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων" (Ελευθεροτυπία, 28-08-11) . κλπ κλπ κλπ...
Καλή η κίνηση Ερντογάν  , όχι όμως και πανηγυρισμοί...

Ο σφαγέας  , δηλαδή  το  στρατοκρατικό  κράτος της  γείτονος :
  •   ΔΗΜΕΥΣΕ, ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ, ΔΙΕΛΥΣΕ, ΑΠΑΞΙΩΣΕ, ΠΟΥΛΗΣΕ ή ΑΞιοποίησε  για  πάρτι του   τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  εφαρμόζοντας  το ...δίκαιο   του Χασάπη ...
      Επίσης , ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε   τους  κατατρεγμούς    και τις δολοφονίες  χ ι λ ι ά δ ω ν  ΑΘΩΩΝ  Ελλήνων  στην ΠΟΛΗ  και  στη συνέχεια  την ΑΡΠΑΓΗ  των ΠΕΡΙΟΥΣΙΏΝ τους.

    Η κίνηση  Ερντογάν σίγουρα  έχει αξία , αλλά  εντάσσεται  στο πλαίσιο του  σημερινού  στάτους κβό και ...των απανωτών διεθνών πιέσεων σε βάρος της ΄Αγκυρας  για πολυετή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  .Την ώρα , δηλωσή ,που η Αγκυρα  δήθεν κόπτεται  για ....τα ανθρώπινα δικαιώματα  στη Λιβύη ή τη Συρία  δεν μπορεί να μην κάνει και  κάτι  για τους  ελάχιστους εναπομείναντες  μειονοτικούςστην Τουρκία , που ακόμη  υποφέρουν από το κεμαλικο-στρατιωτικό-χουντικό καθεστώς.   ΄Ομως οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ  πράξεις  εναντίον εκατοντάδων  χιλιάδων  αθώων και φιλήσυχων  ΕΛΛΗΝΩΝ  της Κωνσταντινούπολης  δεν παραγράφονται.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σε ομαδικό όργιο με σκυλιά και κοκαΐνη η υπουργός εσωτερικών της Σλοβενίας

Σεξουαλικό σκάνδαλο  ταρακουνά εδώ και ημέρες  την κυβέρνηση της Σλοβενίας.
Η όμορφη υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Κατερίν Κρέσαλ, παραιτήθηκε λόγω σεξουαλικού σκανδάλου.Κατηγορήθηκε  για συμμετοχή .... σε ομαδικό σέξ ,με χρήση κοκαΐνης, με μεγαλόσχημα στελέχη ομάδων διαφθοράς και σκυλιά....
Η ωραία  ...υπουργός κάνει ηλιοθεαραπεία...

Η κυβέρνηση του Μπορούτ Παχόρ ήταν στα πρόθυρα να χάσει την πλειοψηφία της και την υποστήριξη της στο κοινοβούλιο λόγω του σκανδάλου που αποκαλύφθηκε για την Catherine Kresal.

Ο τοπικός Τύπος καθημρινά  αναφέρει λεπτομέρειες  για το σκάνδαλο που εμπλέκεται η πολιτική προϊστάμενος των σωμάτων ασφαλείας της χώρας, σημειώνοντας, μάλιστα, και τον φίλο της, ο οποίος φέρεται ότι οργάνωσε τα «όργια με σκυλιά».
Πρέπει να  σημειωθεί ,ότι η Κρέσαλ μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή γυναίκα της Σλοβενίας.




Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πυρκαγιές ...στο Mεγάλο Kανάλι

Χαμός πριν από λίγο στο λεγόμενο “Mεγάλο Kανάλι”!!! για τις πυρκαγιές στον ΄Εβρο .
Η ...απεσταλμένη του κ. Κλέλια Κλουντζού μίλησε για ...ΝΕΟ μέτωπο φωτιάς , και μάλιστα ...5 χιλιομέτρων, σε συνέχεια αυτού που κατέκαψε πάνω από 50.000 στρέμματα στον ΄Εβρο !!
΄Ελα όμως που στο “παράθυρο' του τηλεοπτικού σταθμού βρισκόταν , καλεσμένος εννοείται..., ο αρχηγός της Πυροσβεστικής κ. Στέλιος Στεφανίδης ,που κατηγορηματικά διέψευσε ΤΡΕΙΣ φορές το ρεπορτάζ της κ. Κλουντζού , και κατ΄ επέκταση του “μεγάλου καναλιού”..
Μάταια ο κ. Στραβελάκης προσπάθησε να περάσει τη θέση, ότι καίγεται η Διποταμιά κλπ...
Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής έσπευσε να υποστηρίξει εκ νέου ,ότι ....: η φωτιά είναι στο τουρκικό έδαφος και καίει καλαμιές.
Ξαναβγαίνει, όμως, η κ.Κλουντζού και λέει : η φωτιά είναι στο ελληνικό έδαφος, στο χωριό Διπόταμος....
Άναψε και βρόντηξε ο κ. Στεφανίδης : "Επιμένω. Καίει καλαμιές στην Τουρκία" !!!.
Για να δούμε , τελικά ,που βρίσκεται η φωτιά...Στο ΜΕΓΚΑ , πάντως , βρίσκεται....

Θύματα των Δίδυμων Πύργων και η δυσχερέστατη προσπάθεια αναγνώρισης των λειψάνων


Σε εργαστήριο του Μανχάταν ιατροδικαστές συνεχίζουν δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου τις προσπάθειες ....αναγνώρισης των λειψάνων χιλιάδων θυμάτων των  επιθέσεων στους Δίδυμους Πύργους .

Μέχρι σήμερα οι ιατροδικαστές:
  •  έχουν αναγνωρίσει τα 1.628 από τα 2.753 θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2011, δηλαδή ...το 59%.
"Δεν έχουμε καμιά νομική υποχρέωση" να συνεχίσουμε την αναγνώριση των θυμάτων "γιατί όλοι έχουν πιστοποιητικό θανάτου", δήλωσε η Δρ Μεχτίλντ Πριντς, Δ/ντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης. "Είχαμε συνολικά 21.817 υπολείμματα ανθρωπίνων σωμάτων", διευκρινίζει η Δρ Πρινς, Γερμανίδα βιολόγος που εργάζεται από το 1995 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της πόλης.
"Θυμάμαι μια περίπτωση πριν από μερικά χρόνια: είχε βρεθεί ένα μικρό τμήμα οστού στη σκεπή της Deutsche Bank (που βρισκόταν κοντά στους Δίδυμους Πύργους). Από αυτό το μικρό δείγμα καταφέραμε να αναγνωρίσουμε κάποιον που εργαζόταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου", διηγείται ο εγκληματολόγος Τέιλορ Ντίκερσον.

Περιφέρεια Πελοποννήσου και η κόρη του ΤΑΤΟΥΛΗ....

Βόλεψε την κόρη του σε θέση ...δημοσιογράφου στην Περιφέρεια ο Τατούλης;

Είναι ένα  ερώτημα  προς όλους...
Και οι απαντήσεις  στον ίδιο ή όπου αλλού θέλετε , καλό είναι να υπάρξουν ... 
Γιατί κάποτε  ο άλλοτε  Αριστεριστής  , και  μετά  υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, σχιζόταν για  την Ηθική ...
Για περισσότερα στοιχεία :
- http ://taxalia.blogspot.com

Συγχωνεύονται Alpha Bank – Eurobank


Μία ιστορική συμφωνία για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έκλεισε σήμερα, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη χώρα.Η ανακοίνωση θα  γίνει μεθαύριο .
Η Alpha Bank και η Eurobank συγχωνεύονται  ,δημιουργώντας ΝΕΑ τράπεζα , στην οποία θα μετέχουν και επενδυτικά κεφάλαια από το... Κατάρ. Το επενδυτικό κεφάλαιο του κράτους του Κατάρ, αναμένεται ν΄ αποτελέσει τον μεγαλύτερο μέτοχο του νέου σχήματος. Σημειώνεται ,ότι το... fund του Κατάρ συμμετέχει ήδη στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank...

Η Αμερικανική πρεσβεία πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

Μία  σημαντικότατη  αποκάλυψη  κάνει η " Καθημερινή της Κυριακής", σχετικά με  τις παράνομες - και έως τώρα ατιμώρητες- πράξεις  τηλεφωνικών υποκλοπών  υπουργών  , αλλά και του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.
Αποκαλύπτει ,ότι:
  •  Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα  βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων, την περίοδο 2004 - 2005, όπως καταδεικνύει η εισαγγελική έρευνα.
  • η σύνδεση των τεσσάρων από τα 14 κινητά, που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής, είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας !!!Είναι τα γνωστά ως "τηλέφωνα σκιές"...
΄Εως τώρα  προς τα  ...εκεί πήγαιναν  οι "υποψίες" , λόγω  της σύσφιγξης των σχέσεων Αθήνας -Μόσχας , την  ενδεχόμενη  σύνδεση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη , και τις  υποσχέσεις ΠΟΥΤΙΝ για   ΒΟΗΘΕΙΑ  σε  σημαντικά θέματα..
Αυτά όλα οδήγησαν  την  αμερικανική πρεσβεία να ξανα-αμαρτήσει , γνωρίζοντας ότι  κ α ν έ ν α ς  ιθαγενής  δεν θα τολμήσει να  οδηγήσει  στη Δικαιοσύνη  τους  υποκλοπές  πράκτορές της... Ο Παπαθεμελής ,που έπιασε ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ πράκτορές  της με το ΒΑΝάκι στην Κυψέλη  να  ετοιμάζουν (;;;) δουλειά (;;;) , είδατε  τι καλά πέρασε αμέσως μετά από αυτό  από τα καθεστωτικά Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(πιβολής)....

Λογοκρισία της CIA για να... μην δημοσιευθούν αποκαλύψεις πρώην ΠΡΑΚΤΟΡΑ του FBI (!) για το "χτύπημα" στους Δίδυμους Πύργους!


ΩΜΗ Παρέμβαση - Λογοκρισία  της αμαρτωλής μυστικής  υπηρεσίας CIA προκειμένου  να  ...εξαφανισθούν  δεκάδες  σελίδες  από αποκαλυπτικό  βιβλίο πρώην  πράκτορα του FBI για την περιβόητη "τρομοκρατική επίθεση  της 11ης Σεπτεμβρίου"!
Η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ ζήτησε από  εκδοτικό οίκο να προβεί σε εκτεταμένες περικοπές του περιεχομένου ενός βιβλίου που επικρίνει τα πεπραγμένα της πριν  και μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Το βιβλίο :μια αφήγηση των απομνημονευμάτων του πρώην πράκτορα του FBI, Άλι Σούφαν, που  τιτλοφορείται :
The Black Banners: The Inside Story of 9/11 and the War Against Al-Qaeda ("Τα Μαύρα Λάβαρα: Η Ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου από Μέσα και ο Πόλεμος Εναντίον της Αλ Κάιντα").
 Σχεδιάζεται να εκδοθεί τον επόμενο μήνα, και σταχυολογεί τις εμπειρίες του από πολλές σημαντικές έρευνες για υποθέσεις τρομοκρατίας.Ο Σούφαν κατηγορεί τη CIA ,ότι επιμένει να γίνουν δεκάδες περικοπές και να απαλειφθούν αποσπάσματα του χειρογράφου του τα οποία θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να αφαιρεθούν για λόγους εθνικής ασφαλείας. Ο λόγος που η CIA ζητεί να απαλειφθούν τα αποσπάσματα είναι η προστασία της εικόνας της, είπε στην εφημερίδα The New York Times.

Εκπρόσωπος της CIA απέρριψε την κατηγορία, ανταπαντώντας ότι οι αλλαγές που προτάθηκαν αφορούν την ....προστασία της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Ο ισχυρισμός πως η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ζήτησε να γίνουν περικοπές σε αυτή την έκδοση διότι δεν της αρέσει το περιεχόμενό της είναι γελοίος», ανέφερε ο εκπρόσωπος της CIA Πρέστον Γκόλσον. «Η διαδικασία εξέτασης κειμένων πριν από την δημοσίευσή τους αφορά αποκλειστικά και μόνο το εάν περιέχουν απόρρητες πληροφορίες»... ,  πρόσθεσε.

Στο βιβλίο του, ο Σούφαν υποστηρίζει :
  • η CIA συνέβαλε καθοριστικά στο να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία ν΄ αποτραπεί η συνωμοσία για την διάπραξη των επιθέσεων του 2001,
  • δεν διαβίβασε πληροφορίες στο FBI ,σχετικά με δύο από τους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου ,που ζούσαν στο Σαν Ντιέγκο.
  • επικρίνει τις σκληρές τεχνικές ανάκρισης που χρησιμοποιήθηκαν σε υπόπτους ως τρομοκράτες, χαρακτηρίζοντάς τις αντιπαραγωγικές και ανώφελες.

Αλέν Ζιπέ: «επένδυση για το μέλλον» η επέμβαση της Γαλλίας στη Λιβύη !!!


Εδώ ο Καντάφι , εκεί ο Καντάφι...
΄Αφαντος ο δικτάτορας...
Φανερά όμως είναι :
  • το  αίμα  χιλιάδων πολιτών ,που ποτίζει την ταλαίπωρη  Λιβύη
  • και οι δύο "πλευρές"(!) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ  εν  ψ υ χ ρ ώ  ακόμη και αιχμαλώτους  και  τραυματίες που με τον ένα  ή άλλο τρόπο μεταφέρθηκαν σε κάποιο νοσοκομείο...
  • ΚΟΛΑΣΗ ...
  • Εμφύλια  κόλαση..
  • η ... αγωνία  των  Δυτικών δυνάμεων  επικεντρώνεταιι στην κατανομή του πλούτου της Λιβύης, λέγε καθαρό πετρέλαιο...
  • πιο ΚΥΝΙΚΟΣ  από όλους τους  ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ!!! Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Aujourd'hui en France/Le Parisien είπε ωμά :"η επέμβαση της Γαλλίας στη Λιβύη είναι «μια επένδυση στο μέλλον» !!!Και πρόσθεσε : «Όταν με ρωτούν για το κόστος της επιχείρησης--το υπουργείο Άμυνας κάνει λόγο για ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα--απαντώ πως είναι επίσης και μια επένδυση στο μέλλον»!!!

Κλειστά τα 3 αεροδρόμια της Ν.Υόρκης λόγω του τυφώνα ΄Αϊριν


Κλείνουν  από το μεσημέρι τα τρία αεροδρόμια της Ν.Υόρκης, ενώ στην αμερικανική  μεγαλούπολη ΔΕΝ θα κυκλοφορούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς...
Εικόνες  τρόμου, εικόνες... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ  , λίγες ημέρες πριν  από το "μυστήριο" τρομοκρατικό  χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους , που  ...οδήγησε  σε ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ :  στο ΙΡΑΚ  και το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Φόβος & τρόμος ,λοιπόν, για τον Τυφώνα ΄Αϊριν, που  θα πλήξει  ΚΑΙ τη Ν.Υόρκη.΄ ΄Ηδη έπληξε  τη Β.Καρολίνα...
Ο ίδιος  ο πρόεδρος Ομπάμα αναγκάσθηκε να επιστρέψει , τερματίζοντας βιαστικά   το χαλαρό των διακοπών του ..
Από τις  δηλώσεις τους  διαπιστώνεις το μεγάλο  φόβο που τους διακατέχει , λες  και θα  ...χτυπήσει αυτή  η ανύπαρκτη Αλ Κάϊντα.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, λαμβάνοντας μια απόφαση χωρίς ιστορικό προηγούμενο, έδωσε εντολή χθες να απομακρυνθούν από περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών πάνω από 250.000 κάτοικοι της αμερικάνικης μεγαλούπολης. Όλες οι συγκοινωνίες θα πάψουν να λειτουργούν στη Νέα Υόρκη το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Μεννονίτες: καταδικάσθηκαν για βιασμούς 100 γυναικών , μελών της αίρεσής τους ,στη Βολιβία

Μεννονίτες: ίσως  να μη σας λέει κάτι  αυτό  το όνομα ...
Είναι μία από τις πολλές προτεσταντικές αιρέσεις , μια προτεσταντική σέχτα, που  ...κηρύσσει  τον "αληθινό" λόγο  των ...πρώτων  χριστιανών , και πράσινα άλογα...
Στην  διαφημιστική καμπάνια  της ,όπως  βλέπετε  στις  φωτο ,που δημοσιεύουμε( και το βίντεο  στο τ΄΄ελος), υπόσχονται μία  ....ειδυλλιακή  ζωή στη  φάρμα , με   πρόσωπα  γελαστά, κοντά στη ΦΥΣΗ κλπ κλπ...
΄Ελα όμως που η κατάσταση πόρρω απέχει απ΄ αυτά.


Πίσω  από τα "χαμόγελα" κάποιοι από τους  "κήρυκές" τους  ήταν  στην πραγματικότητα  ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΤΕΡΑΤΑ  της φύσης με ανθρώπινη μορφή ...και  "χριστιανικό" χαμόγελο..
Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε και ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΕ από   δικαστήριο της Βολιβίας,όπου μέλη των Μεννονιτών καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές κάθειρξης για εξακολοθητικούς βιασμούς τουλάχιστον  ΕΚΑΤΟ γυναικών μελών της αίρεσης ,αφού προηγουμένως  τις νάρκωναν !!!

Εφτά άνδρες, της  προτεσταντικής σέκτας των Μεννονιτών ,που  ζει απομονωμένη σε αγροτική περιοχή (Φάρμα) της Βολιβίας, καταδικάστηκαν ΧΘΕΣ σε ποινές κάθειρξης 25 ετών έκαστος για  επανειλημμένους βιασμούς περίπου 100 γυναικών...
Ένας όγδοος άνδρας καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 12,5 ετών διότι τους παρέσχε μια ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιούσαν για να τις ρίχνουν αναίσθητες προτού τις βιάσουν ανήμπορες στους κοιτώνες τους, δήλωσε ο δικαστής Λουίς Ενρίκε Πέρες.

«Τα θύματα βιάζονταν κατ’ εξακολουθητικό τρόπο. Ανάμεσά τους υπήρχαν ενήλικες γυναίκες, μικρά κορίτσια και ηλικιωμένες», δήλωσε ο εισαγγελέας Φρέντι Πέρες στην εφημερίδα El Dia.

Οι οκτώ Μενονίτες, 18 ως 45 ετών, καταδικάστηκαν σε μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στη φυλακή Παλμασόλα στην περιοχή Σάντα Κρους.
Είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2009, όταν άρχισε έρευνα αφού ένα από τα θύματα ξύπνησε καθώς δεχόταν την σεξουαλική  επίθεση...


Για την ιστορία : ο μόνος   - στον ελληνικό χώρο που ασχολήθηκε  προ ΕΤΩΝ- με την αίρεση  των Μενονιτών ήταν  ο μακαριστός π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος .


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αυστριακός είχε φυλακίσει και κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ψυχικά ασθενείς κόρες του επί...40 χρόνια!!!

   Εδώ  ζούσε το ΤΕΡΑΣ

Πα - “τέρας” - κτήνος , 80 ετών ,συνελήφθη στην ΑΥΣΤΡΙΑ γιατί επί 41 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ψυχικά ασθενείς κόρες του, τις οποίες ξυλοκοπούσε προκειμένου να τις κρατάει υποταγμένες ... στις ανώμαλες ορέξεις του...
Το κτήνος διέμενε στο χωριό Σεντ Πέτερ αμ Χαρτ κοντά στα σύνορα με τη Βαυαρία και κατηγορείται για :
  • επίθεση,
  • βασανιστήρια,
  • παραμέληση ανυπεράσπιστων προσώπων,
  • απειλή της ζωής ή της φυσικής κατάστασης,
  • βιασμό και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι κόρες του 80χρονουΤΕΡΑΤΟΣ , ηλικίας σήμερα 53 και 45 ετών, τον κατηγορούν ,ότι από το 1970 ως το 2011 :
  • τις βίαζε επανειλημμένα μέσα στο σπίτι τους.
  • τις προειδοποιούσε συχνά πως θα τις σκοτώσει αν αντισταθούν
  • κατά καιρούς τις απειλούσε με πυροβόλα όπλα...
Η αστυνομία της “δημοκρατικής” Αυστρίας ΔΕΝ ανακοίνωσε ο όνομα του κτήνους για να μη το ...θίξει.
Θα ρωτήσετε ΠΩΣ γνωστοποιήθηκε το ΕΓΚΛΗΜΑ:.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ομπερεστεράιχισε Ναχρίχτεν» :
  • στη διάρκεια της τελευταίας απόπειράς του να την βιάσει η μεγαλύτερη κόρη τον έσπρωξε ... Και τότε διαπίστωσε πως ο σκατόγερος Δεν μπορούσε να σηκωθεί....
  • Σημειώνεται πως οι καταγγελίες αυτές έχουν ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση του άλλου Αυστριακού , του Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος είχε φυλακίσει την κόρη του επί 24 χρόνια σ' ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα και τη βίαζε επανειλημμένα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά. .
Κάτι συμβαίνει στην ΑΥΣΤΡΙΑ...

Τυφώνας στη Νέα Υόρκη....



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η  Νέα Υόρκη  με απόφαση του  κυβερνήτη της κ.  Άντριου Κουόμο, εν όψει ...άφιξης  του  Τυφώνα  ΄Αϊρίν , ο οποίος μπορεί να πλήξει την αμερικανική μεγαλoύπολη  αύριο το βράδυ ...

Νωρίτερα, o δήμαρχος της Νέας Υόρκης κ. Μάικλ Μπλούμπεργκ είχε ανακοινώσει ,ότι οι κάτοικοι των νότιων περιοχών θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις εστίες τους προτού ο τυφώνας Αϊρίν πλήξει την περιοχή.

Καντάφι γοργόνα με ατόφιο χρυσάφι!!!!

Χρυσαφένιο ΚΙΤΣ...
Κάτι  που ...προτιμούν όλοι οι δικτάτορες (και οι  οικογένειές τους)...
Καμμία  διαφοροποίηση...
΄Ετσι, μετά την  εισβολή  αντικανταφικών  στην  πολυτελή οικία της μονάκριβης κόρης του  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ  συνταγματάρχη , η  περιγραφή με λόγια είναι  φτωχή.' Εχουμε και λέμε :
  • Ενας  ολόχρυσος  καναπές σε σχήμα γοργόνας με το πρόσωπο της Αΐσα Καντάφι, κόρης του  δικτάτορα,  υποδεχόταν τους επισκέπτες στην έπαυλή της κόρης στην περιοχή Φασλούμ της Ανατολικής Τρίπολης. 
  • διακοσμημένοι με μάρμαρα και πολυελαίους ήταν όλοι οι επιβλητικοί χώροι υποδοχής στο ισόγειο 
  •  η επίσημη τραπεζαρία ήταν στρωμένη με.. πορσελάνινα σερβίτσια
  • η 35χρονη Αΐσα, ο σύζυγος και τα τρία τους μικρά παιδιά ζούσαν σε ένα πολυτελέστατο τριώροφο παλάτι περιτριγυρισμένο από κήπους και σιντριβάνια, με μια εντυπωσιακή κλειστή πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ξενώνα και μια κουζίνα αντάξια μεγάλου εστιατορίου.

Λιβύη : εμφύλιος και πολλά εγκλήματα σε βάρος ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ και ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ....

Σε  εξέλιξη ο ...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ  στη Λιβύη κια άγνωστο παραμένει Πότε θα  τελειώσει....
Αυτό  ΔΕΝ το λένε τα ξένα Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(ΠΙΒΟΛΗΣ) ,που μάλιστα είχαν  ...σπεύσει   να βγάλουν....νικητές , εδώ και αρκετές  ημέρες , τους  αντιπάλους  του δικτάτορα  Καντάφι.
Τα περιστατικά  παραβίασης  των νόμων ,που  ισχύουν σε  πολεμικές  περιπτώσεις , οδήγησαν  τη ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ  να ζητήσει  επισήμως :
  •  να σταματήσουν τα βασανιστήρια αιχμαλώτων και
  •  η κακομεταχείρισή τους  , που διαπράττονται τόσο από την πλευρά των αντικαθεστωτικών όσο και από τις πιστές στον Καντάφι δυνάμεις.
Το  απεχθέστερο όλων :  οι ένοπλοι και των  δύο πλευρών :ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ  εν  ψυχρώ  ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ !!!

Ο Δίας και η Ήρα στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!!!

Ο Δίας και η Ήρα δεν μένουν πλέον στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, αλλά στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
Τα αγάλματα των δύο θεών αποξηλώθηκαν προχθές από τα 12 μέτρα, όπου βρίσκονταν επί.... 2.500 χρόνια και θα συναντήσουν τους θαυμαστές του Φειδία, αφού συντηρηθούν, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
Υπενθυμίζεται ,ότι το  έργο ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με την αποξήλωση της περίφημης λεοντοκεφαλής.
Μέχρι σήμερα έχουν κατέβει από τη δυτική πλευρά 21 αρχιτεκτονικά μέλη, όλα αναστηλωμένα από τον Ν. Μπαλάνο στις αρχές του 20ού αιώνα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σύνδεσμοι εκείνης της εποχής, κατασκευασμένοι από καλής ποιότητας χυτοσίδηρο, με ικανή επικάλυψη μολύβδου και έκτυπη τη χρονολογία τοποθέτησης: 1901.
Συνολικά :
  •  έξι μετόπες (τρεις από τη βορειοδυτική και τρεις από τη νοτιοδυτική πλευρά) θα μεταφερθούν στο μουσείο και στη θέση τους θα τοποθετηθούν αντίγραφα.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σκάει ηδονικά το Χρηματιστήριο-φούσκα του '99...


Κάτω από τις... 900 μονάδες και σήμερα , για... δεύτερη ημέρα ο Γενικός Δείτκης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καταγράφοντας απώλειες 0,42%. Διαμορφώθηκε στις 889,17 μονάδες, ενώ ο τζίρος των συναλλαγών ανήλθε μόλις σε 68,15 εκατ. Ευρώ!!!
Στο μαύρο χάλι του Χ. Α. Α .  αναφέρεται το παρακάτω κείμενο ,που είναι :
Από το kourdistoportocali..com ,25-08-2011 :
Ποιο Χρηματιστήριο, ποιος Θανάσης;
Η φούσκα που έστησε η εκσυγχρονιστική συμμορία της διακυβέρνησης Σημίτη, σκάει για μια ακόμη φορά το 2011.
Ήταν τότε που όλα τα κολλητάρια της εξουσίας κατάφεραν να βάλουν τα πολυδανεισμένα σαπάκια τους στην αμαρτωλή Σοφοκλέους.
Τα κορόδια οι «επενδυτές» έσπευσαν- φορώντας σαγιονάρες Μιτσούκο- ν αγοράσουν τις μετοχές τους, πιστεύοντας ότι θα γίνουν Σόρος σε μια νύχτα.
Από κοντά και οι ανυπόληπτοι Τραπεζίτες που έδιναν θαλασσοδάνεια σε κάθε τυχοδιώκτη αλήτη –«επιχειρηματία» των ΜΜΕ.
Αυτό το χυδαίο Χρηματιστήριο με τις Τράπεζες να έχουν δανείσει όλη την αφρόκρεμα του υποκόσμου είναι που πνέει τα λοίσθια”....



Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Χάρης Παμπούκης

Την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας υπέβαλε αργά το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Χάρης Παμπούκης, μετά το θέμα που προέκυψε σχετικά με τις αρμοδιότητες του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.
 Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Παμπούκης χαρακτηρίζει την παραίτησή του «αυτονόητη πράξη αξιοπρέπειας».
Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζεται ,ότι προχθές ο κ. Παμπούκης  μιλώντας στη ΝΕΤ  είχε  ζητήσει την επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αφού  η Ναυτιλία  είναι η "βαρειά βιομηχανία" της  χώρας μας.
 Χθες όμως ,στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, έκανε λόγο για  ...." υπονόμευση από μέλη της κυβέρνησης που εγείρουν θέμα επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας με ενσωμάτωση και του λιμενικού»!!
Τη θέση Παπουτσή στήριξε το Μέγαρο Μαξίμου , οπότε στο Χάρη απέμεινε μόνο ο δρόμος της παραίτησης  , και προς τιμήν του  τον  βάδισε....

Πέθανε το ΔΕΛΦΙΝΙ του "απέραντου γαλάζιου"

Το δελφίνι του «Απέραντου Γαλάζιου» πέθανε και το  Αρχιπέλαγος του Αιγαίου ορφάνεψε.
Το δελφίνι, που συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Απέραντο Γαλάζιο» του Λυκ Μπεσόν ,πέθανε πριν από μερικές ημέρες σε προχωρημένη ηλικία.
Η διάσημη Ζοζεφίν πέθανε σε ηλικία 40 ετών
Η Ζοζεφίν υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία. Ζούσε από το 1979 στο θαλάσσιο πάρκο της Αντίμπ . ΄Εγινε «σταρ» όταν συμμετείχε στην ταινία του Λ. Μπεσόν, η οποία είχε γυριστεί κυρίως στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου .Ειδικοτερα αρκετές από τις σκηνές της ταινίας γυρίσθηκαν  στην περίφημη παραλία της Αγίας Άννας, κάτω από το Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, στην ΑΜΟΡΓΟ.
Η εικόνα της φεγγαρολουσμένης Ζοζεφίν στην αφίσα της ταινίας αγαπήθηκε από εκατομμύρια σινεφίλ.
«Δεν θα ξεχάσω τη συνάντησή μου με την Ζοζεφίν. Συνολικά, ζήσαμε μια σπουδαία περιπέτεια. Γράψαμε μια ωραία ιστορία. Κάναμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους» δήλωσε ο «συμπρωταγωνιστής» της στο φιλμ έκανε το δελφίνι διάσημο, Ζαν Μαρκ Μπαρ, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου της.

Γερμανία : σουτζουκάκια μολυσμένα με Ε-coli

Κι άλλο κρούσμα  μολυσμένων  κατεψυγμένων  κρεάτων   από τη Γερμανία , μέσω   της  LIDL HELLAS .
Αυτή τη φορά μιλάμε  για  ...2.481 κιλά σουτζουκάκια με Ε-coli, τα οποία ευτυχώς  ΔΕΝ φάγαμε!
Τα  κατέσχεσε ο ΕΦΕΤ.

Η εταιρεία πάντως είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιουλίου ότι σε μικροβιολογικές αναλύσεις ανεξάρτητων ελεγκτικών ινστιτούτων, στις οποίες υπέβαλε τα προϊόντα κιμά που κατηγορήθηκαν ότι έχουν μολυνθεί από το βακτήριο Ε-coli, είχαν δείξει ότι δεν ανιχνεύτηκαν ίχνη του βεροτοξινογόνου ορότυπου.


Πηγή  :Ελευθεροτυπία

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple κ. Στιβ Τζομπς



«Δια της παρούσης
 παραιτούμαι
από διευθύνων σύμβουλος της Apple».                                                                                                  Στιβ Τζομπς


Τόσο  λ  ι  τ  ή     παραίτηση   δεν  έχουμε ξαναδεί .Και  όχι βεβαια  στην  Ελλαδίτσα...
Εδώ μιλάει ο  ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς ,που παραιτήθηκε από τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου του κολοσσού της πληροφορικής ,και θα αντικατασταθεί από τον εκτελεστικό πρόεδρο της εταιρείας, Τιμ Κουκ.
Πηγή : enet.gr,