Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μπράϊβικ: "χωρίς τύψεις" στην ...οχτάωρη αναπαράσταση του μακελειού

Το κτήνος της Νορβηγίας
Οχτώς  ώρες (!) διήρκεσε  η αναπαάσταση  του μακελειού -της 22ας Ιουλίου-  στο νησί Ουτόγια της Νορβηγίας όπου 69 νέοι άνθρωποι βρήκαν  το θάνατο.. . 
Ο αντιμουσουλμάνος δολοφόνος  Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, «δεν έδειξε ίχνος τύψης» , σύμφωνα με την...αστυνομία.
«Δεν ήταν αδιάφορος αλλά δεν έδειξε την παραμικρή τύχη για τις πράξεις του», δήλωσε ο εισαγγελέας Πάαλ-Φρέντρικ Χιορτ Κράμπι.
Ο 32χρονος Μπέρινγκ Μπράιβικ ομολόγησε, ότι είναι ο δράστης του μακελειού στο νησί Ουτόγια,
Ο δράστης οδηγήθηκε προχθές το απόγευμα  στο νησί, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αρχικά με αυτοκίνητο και μετά στο ίδιο πλοίο στο οποίο είχε επιβιβαστεί την ημέρα του μακελειού !!!. Ο αντιμουσουλμάνος δολοφόνος ...θξυμόταν πως ερρίφθη ..κάθε πυροβολισμός !!! ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας έκαναν  πτήσεις πάνω από την περιοχή.
Και τα ...ελικόπτερα  άντε να τα δεχθείς ... Αλλά , αυτό που αποκάλυψε ο εισαγγελέας Πάαλ-Φρέντρικ Χιορτ Κράμπι, ότι δηλαδή η αστυνομία είχε υποβάλει σε ....ακτινογραφία τον Μπέρινγκ Μπράιβικ, μερικές ημέρες μετά τη σύλληψή του ε[ειδή... φοβόταν μήπως ο δράστης του μακελειού είχε καταπιεί έναν εκρηκτικό μηχανισμό ή ένα τηλεχειριστήριο, είναι από τα πιο απίστευτα !!!Γιατί ...αυτή η αστυνομία  έδειξε  απίστευτη  ολιγωρία  και λάθη τακτικής  , εσκεμμένα(;;;;) τις ΩΡΕΣ που ο δολοφόνος  με ΑΝΕΣΗ σκόρπιζε τον όλεθρο... ΄Οπως ..παιδαριώδης  ήταν  η αντίδρασή της  - ύστερα από ώρες...- με το ...πλοιάριο μεταφοράς  των αστυνομικών να βουλιάζει!!!.Παιδαριώδη πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου