Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πολύ χρήμα από την Τουρκία για τη ...Θράκη

Περισσότερο από μισό εκατομμύριο Ε έκρυβε στο .... βρακί της 48χρονη τουρκόφωνη που συνελήφθη – μαζί με τον 30χρονο γιο της - κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου στο Τελωνείο Καστανιών Έβρου.
Κατά τη διάρκεια τυπικού σωματικού ελέγχου, οι υπάλληλοι του Τελωνείου διαπίστωσαν έκπληκτοι, ότι η γυναίκα έκρυβε στα .....εσώρουχά της περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ, σε έντεκα δεσμίδες των πεντακοσίων Ε.(συγκεκριμένα : 550.000 Ε!)
Και οι δυο ισχυρίσθηκαν πως τα χρήματα προέρχονται από ...περιουσία τους στην Τουρκία και ήθελαν ..να τα φέρουν στην Ελλάδα, χωρίς όμως να μπορούν δικαιολογήσουν επακριβώς αυτήν την “περιουσία” που τους απέφερε τόσα χρήματα...
Πρέπει να σημειωθεί ,πως ο εν λόγω 30χρονος πριν από ένα χρόνο συνελήφθη – αυτή τη φορά στο Τελωνείο Κήπων Έβρου- κατά την προσπάθειά του να φέρει παράνομα στην χώρα μας , το ποσό... των 185.000 Ευρώ.
Και  κάτι άλλο : οι κρατικοί παράγοντες  κάνουν τουμπεκί  ενώ  γνωρίζουν  πως ρέει... άφθονο χρήμα προς  τους τουρκόφωνους  ή το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή .Είναι κοινό μυστικό  πως με το  χρήμα της ΄Αγκυρας  εξαγοράσθηκαν  συνειδήσεις ,  και συγχρόνως  αγοράσθηκαν  πολύ μεγάλες  γεωργικές εκτάσεις  και οικοδομές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου