Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η Τουρκία κάνει ΠΟΛΕΜΟ, αλλά Ευρώπη ,ΟΗΕ, ΝΑΤΟ κια ΗΠΑ κάνουν ,....γαργάρες!

Η Τουρκία συνεχίζει κανονικά  τον πόλεμο  εναντίον εκατομμυρίων  Κούρδων ,δολοφονώντας με  τα  υπερσύγχρονα - αμερικανικής κατασκευής - αεροσκάφη  F-16  αντάρτες, που πολεμούν  με ...λιανοντούφεκα.
Τις τελευταίες   νύχτες  : δεκάδες   F-16  βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών  ΜΕΣΑ  στο έδαφος του Ιράκ ,όσο  και στο όρος Καντίλ, κοντά στη μεθόριο με το Ιράν, όπου βρίσκεται το  κέντρο διοίκησης, μετέδωσε το Firatnews, το οποίο είναι καλά πληροφορημένο σχετικά με θέματα που αφορούν το PKK.Πρόκειται για τον  δεύτερο σφοδρό  βομβαρδισμό θέσεων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων IHA, 16 μαχητικά F-16 απογειώθηκαν γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδος από τις βάσεις τους στην Τουρκία με κατεύθυνση το βόρειο Ιράκ.
Επίσης και τα τουρκικά δίκτυα πληροφόρησης NTV και CNN-Turk έκαναν λόγο για μία "δεύτερη αεροπορική επιχείρηση" στο Ιράκ κατά του PKK.
Νωρίτερα ,ανταποκριτής του Ρόιτερς είχε δηλώσει ,ότι τουλάχιστον 12 στρατιωτικά αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από αεροπορική βάση στο Ντιγιάρμπακιρ, στη  ΝΑ Τουρκία, γύρω στις 21:30 ώρα Ελλάδας.
Και παρακαλώ : ΜΗ ρωτήσετε ΤΙ κάνει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου