Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ με... 12χρονα κοριτσάκια στην ...προοδευτική ΤΟΥΡΚΙΑ

Πιστή στις ...μαύρες παραδόσεις της η γειτονική Τουρκία ,που επί ισλαμιστή Ερντογκάν θέλει να το παίξει περιφερειακή ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...
΄Ερχεται όμως η γνωστή τουρκική εφημερίδα «Cumhuriyet» να προσγειώσει τους ...θιασιώτες της νεο-Οθωμανίας. Παρουσιάζει -στο χθεσινό φύλλο της - μία απίστευτη για ΕΜΑΣ ιστορία ενός σύγχρονου βάρβαρου νυφοπάζαρου, με θύματα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 έως 14 ετών !!!
Σύμφωνα με την εφημερίδα:
  • το περιστατικό αυτό διαδραματίζεται στις επαρχίες της κεντρικής Ανατολίας.
  • Άνδρες που έχουν χηρέψει, στήνουν τα μικρά κοριτσάκια των χωριών στις κεντρική πλατεία και τα αγοράζουν έναντι αμοιβής ως συζύγους!!!
  • η τιμή αγοράς κυμαίνεται από 500 έως και 4.000 ευρώ και
  • είναι χιλιάδες τα κορίτσια ,που... παντρεύονται κάθε χρόνο μ΄ αυτόν τον τρόπο.
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της 14χρονης μητέρας, της Κ.Α., η οποία απέκτησε ...σύζυγο έναντι τιμήματος 4.000 ευρώ, αλλά και της 13χρονης – επίσης – μητέρας, της N.C., από την πόλη Urfa, η οποία πωλήθηκε έναντι τεσσάρων αγελάδων!
Ένας από τους άνδρες που παντρεύτηκαν έτσι , δήλωσε στην «Cumhuriyet» :
  • «Στην πόλη που ζούμε, κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά την Τουρκία και ξέρουν σε κάθε σπίτι τι κορίτσια υπάρχουν. Μαζί με αυτούς πάμε στο χωριό και μας τοποθετούν στη σειρά όλα τα κορίτσια. Διαλέγουμε ένα, μετά τα κορίτσια φεύγουν, έρχονται οι γονείς για το παζάρι στην τιμή και ό,τι εγκρίνεις, παίρνεις. Τα κορίτσια δεν μπορούν να φέρουν αντιρρήσεις για το γάμο».
Σοκαριστική είναι η περιγραφή στην εφημερίδα «Cumhuriyet» ενός ...κοριτσιού που το 2009 παντρεύθηκε μέσω αυτού του Σ Κ Λ Α Β Ο Π Α Ζ Α Ρ Ο Υ :
  • «Εδώ και δύο χρόνια δεν βλέπω τους γονείς μου. Τους έχω επιθυμήσει. Όταν παντρεύτηκα, δεν ήξερα καν ποιος ήταν ο γαμπρός. Σύντομα έμεινα έγκυος και πέρυσι γέννησα ένα κοριτσάκι. Όσο ήμουνα έγκυος, παρακαλούσα να είναι αγόρι, γιατί τα βάσανα στα κορίτσια αρχίζουν με τη γέννησή τους.... Φοβάμαι η κόρη μου να μη γίνει σαν εμένα»....
Υπάρχει και επίσημη επιβεβαίωση για το ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ στη ...σύγχρονη Τουρκία . Κι αυτή έρχεται από το Δικηγορικό Σύλλογο μιας από τις πόλεις που κατάγονται οι γαμπροί . Ο δικηγόρος, Özer Akpınar δήλωσε:
  • «αυτού του είδους οι γάμοι είναι ...σύνηθες φαινόμενο, είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την χώρα... Αυτοί οι παράνομοι γάμοι αποκαλύπτονται, όταν στις γέννες τα κορίτσια αποβάλλουν ή όταν αυτά αρρωσταίνουν και μπαίνουν για νοσηλεία στα νοσοκομεία»!
  • οι γιατροί εκτιμούν, ότι αυτές οι καταστάσεις οδηγούν τις νεαρές κοπέλες σε κατάθλιψη και σε απόπειρες αυτοκτονίας...
Μια άλλη ΜΑΥΡΗ  σελίδα της ανθρωπότητας ,όπου λευκοί της Αμερικής ..,.διαλέγουν αφρικανούς  σκλάβους...Αν και πέρασαν τόσοι ΑΙΩΝΕΣ στη ...σύγχρονη ΤΟΥΡΚΙΑ στήνονται  σκλαβοπάζαρα  ΑΝΗΛΙΚΩΝ κοριτσιών.. Που είσαι  ρε Ομπάμα και εσείς οι  "ηγέτες" της πολιτισμένης - αλλά κοιμισμένης- Ε.Ευρώπης ...
Πηγή:  www.olympia, 16-08- 2011

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/12/13 23:57

    Καλα κανουν και παντρευονται απο 12 ετων στην τουρκια μακαρι να αυξηθουν και στα δυτικα κρατη τα κοριτσια ειναι της τουρκιας ειναι πιο χαμογελαστα και απο αυτα του δυτικου κοσμου παρολο που ειναι μητερες θελουν να μην παντρευονται απο 12 χρονων τα κοριτσια που πρεπει να παντρευονται σε αυτη την ηλικια και στα 13 τους να φερνουν στο κοσμο το πρωτο τους παιδι .Δεν θελουν λοιπον να παντρευονται γιατι θελουν να καταστρεψουν καθε ειδους παραδοση τα δηθεν μοντερνα κακομαθημενα κολοπαιδα που κοπροσκυλιαζουν στις καφετεριες και τα κλαμπ ολα τα τσογλανια και ζωγραφιζουν τους τοιχους των σχολειων και διαφορων αλλων στην ιδιωτικη του περιουσια κοπροσκιλιαζουν στα σχολεια τα τσογλανια του 21ο αιωνα τα παιδια των προηγουμενων αιωνων δουλευανε απο μικρα και φερνανε και ενα κοματι ψωμι στο σπιτι τμονο πραμα που ξερουν τα δηθεν μοντερνα παιδια το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να πινουν μπαφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή