Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πλούσιοι γέροι πληρώνουν τα δίδακτρα και την ακριβή ζωή χιλιάδων φοιτητριών στην Αμερική με αντάλλαγμα το ...κορμάκι τους

Φοιτήτρια μετά το μάθημα στο ...Κολέγιο

Νεαρές κοπέλες, που σπουδάζουν σε κολέγια στην Αμερική και δεν έχουν να πληρώσουν τις σχολές τους , βρήκαν τη λύση εξεύρεσης χρημάτων ,μέσω μιας ...ιστοσελίδας, και ασκώντας το ...αρχαιότερο επάγγελμα της πόρνης με ...διαδυκτιακές  διαδικασίες!
Λοιπόν , μέσω του διαδικτύου βρίσκουν άντρες -κατά σύμπτωση ματσό και ηλικιωμένους - που μπορούν να τις ... “συντηρήσουν οικονομικά”(!!!) και ξεπληρώνουν τις σχολές και τα δάνεια με αντάλλαγμα ... το κορμάκι τους. Κάνουν κανονικά βίζιτες , αλλά ...επιστημονικά, με τη βοήθεια  του  δικαδικτύου , για να μην  τις τρώει και το καλντερίμι των δρόμων...
Τα νέα κορίτσια δεν χρειάζεται να το υπογραμμίσουμε πως ζουν μια ζωή χλιδάτη μαζί με το νέο τους σύντροφο, τον λεγόμενο ...«sugar daddy».
΄Οχι , δεν λέγονται ...πουτάνες , αλλά φοιτήτριες που περνούν τις υπόλοιπες ώρες τους με τον....«sugar daddy».
Αποκαμωμένη  ...φοιτήτρια.Τόσα μαθήματα ,και μετά τα ..."ιδιαίτερα" με τον γεροπαραλυμένο πλούσιο... 
«Είναι μία πολύ ακριβή δουλειά», λέει ο Τζακ, ο οποίος είναι σχεδόν “νιάτο¨ ,δηλαδή μόλις ...70 ετών , πληρώνει ...500 δολάρια το βράδυ για μία πουτάνα φοιτήτρια και θεωρεί τον εαυτό του ως έναν.... πολύ καλό άνθρωπο! Πιστεύει ότι είναι κάτι μεταξύ ...οσίου και αγίου , αφού ,όπως ισχυρίζεται, κάνει ....φιλανθρωπίες, με τα 500 δολάρια που πληρώνει για μία βραδιά!
Το site από το οποίο έρχονται σε επαφή οι «sugar daddies» με τα «sugar babies» έχει πάνω από... 800.000 μέλη ,ενώ πάνω από 700.000 «sugar babies» αναζητούν ανάδοχο για καλύψει τα έξοδα των σπουδών τους!
Της π ο υ τ ά ν α ς δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου