Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

SEALS: μυστικότητα γύρω από τον θάνατο των 17 "αόρατων" ανδρών του αμερικανικού ναυτικού


Πέπλο μυστηρίου  έχει  ρίξει  η αμερικανική κυβέρνηση  τόσο  για το ρόλο  όσο  και τα αίτια πτώσης του μολιραίου  ελικοπτέρου , περίπου  πριν από μία εβδομάδα  στο Πακιστάν,όπου  βρήκαν το θάνατο  17  επίλεκτοι άνδρες της ομάδας  του αμερικανικού ναυτικού SEAL Team 6, μέλη της οποίας συμμετείχαν και  στην αποστολή εξόντωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν.Ο πρόεδρος Ομπάμα  παρακολούθησε  τη νεκρώσιμη ακολουθία  του  αλλά δεν έκανε  δηλώσεις..
Η χήρα ενός από τους κομάντος έσβησε(με τη θέλησή της (;;;;;) εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα από τη σελίδα της στο Facebook, ενώ το ναυτικό ζήτησε από όλα τα συγγενικά πρόσωπα των νεκρών να μην δίνουν καμιά πληροφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμη και τα λίγα που έχουν διαρρεύσει και μαθευτεί «συνιστούν απειλή»!
Κι ενώ στις ΗΠΑ επεβλήθη ο νόμος της ..σιωπής , νέα  αναστάτωση  προέκτψε ,σύμφωνα  με πληροφορίες   γιατί το ... Πακιστάν πρόσφερε στην Κίνα πρόσβαση στο ελικόπτερο stealth που κατέπεσε στην επιδρομή εξόντωσης του Μπιν Λάντεν , ανέφερε χθες η εφημερίδα Financial Times.
"Είχαμε ζητήσει ρητώς από τους Πακιστανούς αμέσως μετά την επιδρομή να μην αφήσουν κανένα να αποκτήσει πρόσβαση στα συντρίμμια του ελικοπτέρου", είπε η πηγή τωνFinancial Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου