Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Τράπεζα Ελλάδος... ξανα-ΚΟΥΡΕΨΕ το επικουρικό ταμείο των δημοσιογράφων,που χάνει πάνω από 100 εκατ. ευρώ




Αυτό λέγεται ΔΙΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ...Δράστις : η Τράπεζα της Ελλάδος (σ.σ. έτσι τουλάχιστον αποκαλείται...) με διοικητή τον Γ. Προβόπουλο, που συνεργάσθηκε άνετα με τις κυβερνήσεις Καραμανλή ,Παπανδρέου ,και Παπαδήμου...!!! Να θυμάσθε το ονοματάκι του γιατί αν συνεχίσει την ίδια “τακτική” ,όπως στον ΕΔΟΕΑΠ (τον δημοσιογραφικό οργανισμό επικουρικής Ασφάλισης -ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ), να τον περιμένετε να ... επισκεφθεί και τα υπόλοιπα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ Ταμεία ,που θα θέλει να τα “κουρέψει”...
΄Ερχεται η σειρά όλων μας , σε όποιο ασφαλιστικό Ταμείο κι αν είμαστε εγγεγραμμένοι ....
΄Ολοι στο ΙΚΑ της φτώχειας,...
΄Ομως ο ... “πρίγκηπας” Γ. Προβόπουλος γιατί να νοιάζεται; Αυτός ζει πλούσια ...
Λοιπόν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, είναι οι απώλειες των αποθεματικών του ΕΔΟΕΑΠ από το ...2ο (κρυφό) ¨κούρεμα” !!! Η διοίκησή του κατηγορεί την Διοίκηση Προβόπουλου για “μονομερή και παράνομη πράξη”.
Γιατί, χωρίς καμμία εξήγηση, το υπόλοιπο των αποθεματικών του, στις ...7 Ιουνίου ανέρχεται μόλις στα ...5.618.934,25 ευρώ, όταν στις 12 Μαρτίου, μετά το πρώτο "κούρεμα" των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, το διαθέσιμο ποσό ανερχόταν στα 59.097.624,42 ευρώ και πριν από το κούρεμα ήταν στα 115.312. 441,47 ευρώ.
Αυτό λέγεται ... διπλοκούρεμα του τσοπάνη..
Ξυπνήστε ρε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου