Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ ,και νέο κόλπο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Καθαρές κουβέντες ,πίσω από τα “ιδεογράμματα” του Βενιζέλου...
΄Οπως όλα δείχνουν το κυβερνητικό σχήμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ έχει αποφασισθεί και είναι ...σχεδόν έτοιμο. Πρόκειται για θέμα ...ωρών , και μην ακούτε τι λένε τα “παπαγαλάκια” της ενημέρωσης για τις ...μεγάλες δυσκολίες. Μετά και την πρωινή συνάντηση Βενιζέλου – Κουβέλη ,που ΔΕΝ είχε κανέναν λόγο να γίνει ,αφού ο Βενιζέλος δεν έχει λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης -γιατί την σχετική εντολή...έχει ο Αντώνης , μην έχουμε παρεξηγήσεις - ξ ε κ α θ α ρ ί σ θ η κ ε ,πως κυβέρνηση θα σχηματισθεί ,αλλά – αυτό ΔΕΝ λέχθηκε- υπάρχουν ¨παζάρια” όπως λέει ο λαός μας τις ..διαπραγματεύσεις αυτού του είδους , για τους νέους υπουργούς...
Κι επειδή σ΄ αυτό το κυβερνητικό σχήμα δεν θέλει να μπει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλουν να το παρουσιάσουν και ως ..ολιγομελές σχήμα , ο Βενιζέλος πρότεινε τη δημιουργία Εθνικής Διαπραγματευτικής Ομάδας (Ε.Δ.Ο.) ,που δουλεύει ...παράλληλα με την κυβέρνηση!!! ΔΥΟ σε ΕΝΑ !!!
Αυτή η νέα Ε.Δ.Ο. Θα στελεχώνεται από εμπειρογνώμονες (σ.σ. και ...κομματικούς!) ΄Ελα ,όμως που εδώ οι πονηροί θέλουν να ...χώσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα .
Σου λέει εδώ μπορεί να συμμετάσχει , άρα συγ-κυβερνάει !!!
Αλέξη , το νου σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου