Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΟΙ Νεοναζί,κυρία Μέρκελ, βοήθησαν στη ΣΦΑΓΗ Ισραηλινών αθλητών ,στους Ολυμπιακούς του 1972, στο Μόναχο !






Το μεγάλο έγκλημα είναι γνωστό . ΟΧΙ όμως και ΟΛΟΙ οι συνεργοί των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .Αναφέρθηκαν και καταγγέλθηκαν μόνο οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες της οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης» ,που στους Ολυμπιακούς του 1972, στο Μόναχο επιτέθηκαν στους ξενώνες της ισραηλινής ομάδας και έσφαξαν αθλητές της .
Και πάντα διερωτιόμουνα πως τα κατάφεραν να φθάσουν στους ξενώνες... Δεν έβρισκα πειστική απάντηση .Σήμερα την απάντηση , κυρία Μέρκελ, μου την έδωσαν τα επίσημα ...ΑΠΟΡΡΗΤΑ έγγραφα του κράτους σας, που επί ΣΑΡΑΝΤΑ έτη απέκρυπτε την αλήθεια!!!!
Δύο χιλιάδες σελίδες του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος (BfV), που απέκτησε -νομίμως – το γερμανικό περιοδικό «SPIEGEL» αποκαλύπτουν το ΜΕΓΑΛΟ και ΕΝΟΧΟ Μ Υ Σ Τ Ι Κ Ο , που είναι :

  • Γερμανοί Νεοναζί ήταν πίσω από το μακελειό γιατί βοήθησαν καίρια τους Παλαιστίνιους της οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης» να επιτεθούν στους ξενώνες της ισραηλινής ομάδας κατά τους Ολυμπιακούς του 1972
  • Κι αυτό το ...γνώριζε και η Γερμανική αστυνομία !!!
  • Κι όχι μόνο αυτό ,αλλά -κρατηθείτε- η τοπική αστυνομία της πόλης του Ντόρτμουντ αλληλογραφούσε, δύο μήνες πριν από την επίθεση, με το BfV, σχετικά με τις ύποπτες συναλλαγές που είχε ένας άνδρας με «αραβική εμφάνιση» ονόματι Σαάντ Γουαλί, (ψευδώνυμο, όπως αποδείχτηκε του Αμπού Νταούντ, εκ των ηγετών του «Μαύρου Σεπτέμβρη» και αυτού που σχεδίασε την επίθεση στο Μόναχο) με τον νεοναζί Βίλι Πολ. Και ο Πολ ήταν αυτός που βοήθησε τον Νταούντ να αποκτήσει ψεύτικα χαρτιά, μεταξύ των οποίων και διαβατήρια, ενώ τον έφερε σε επαφή με άλλους Παλαιστίνιους σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας.
Μέρκελ, πρέπει ν΄αποζημιώσεις τις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού στο Μόναχο και να ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη για τη συνέργεια του αστυνομικού κράτους σου σ΄αυτό το πρωτοφανές μακελειό...
Γιατί κι εσύ ήξερες για το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, ως καγκελάριος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου