Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Φουντώνει το κίνημα "Δεν Δηλώνω"


Συναγερμός στο λεγόμενο “υπουργείο Οικονομικών” - το οποίο πλέον πρέπει να αποκαλείται ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ των φτωχών, των μισθωτών και των συνταξιούχων -λόγω της αυξημένης πιθανότητας εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι να μην υποβάλουν φέτος δήλωση φορολογίας εισοδήματος για ν' αποφύγουν την πληρωμή υπέρογκων φόρων! ΦΟΡΟΙ : δυσθεώρητοι και βασικά ΑΔΙΚΟΙ.
Η νέα φορολογική εφόρμηση θυμίζει ... επιδρομή Αγαρηνών.
Πλέον ζητούν να πεθάνεις εσύ και η οικογένειά σου ,προκειμένου οι κρατικοί ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ να σου πάρουν και το μεδούλι των οστών σου.
Δεν μπορεί,για παράδειγμα , είναι αδιανόητο ο άλλος να είναι ΑΝΕΡΓΟΣ και να καλείται να καταβάλλει κεφαλικό φόρο 750 ευρώ επειδή οι σεβαστοί ΄Ελληνες γονείς του ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ με ΠΟΛΥ ιδρώτα και απίστευτες στερήσεις, να του αφήσουν ένα δυαράκι διαμέρισμα.
Τρέμουν οι κρατικοδίαιτοι ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ .Κι αυτό γιατί μέχρι χθες είχε υποβληθεί μόλις το 1/3 των δηλώσεων, τη στιγμή που η προθεσμία για την υποβολή του συνόλου των 5,7 εκατομμυρίων φετινών δηλώσεων λήγει στις 16 Ιουλίου. Απομένουν δηλαδή μόλις 17 μέρες μέσα στις οποίες θα πρέπει να υποβληθούν συνολικά 3,8 εκατομμύρια δηλώσεις.
Και επειδή οι ιθύνοντες των Πληροφοριακών Συστημάτων προειδοποιούν:
  • Οι παραβάτεςθα εντοπίζονται αμέσως και θα καλούνται να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εκπρόθεσμα στις αρμόδιες ΔΟΥ, καταβάλοντας υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων.
Κι αν αυτοί οι “αμετανόητοι” ... “φοροφυγαδες” δεν πληρώσουν παρά τις απειλές, τότε θα οδηγηθούν στην διάσημη πλατεία Ταχρίρ και θα ανασκολοπισθούν ,όπως ο Αθανάσιος Διάκος
Παρ΄ όλα αυτά φουντώνει το νέο “ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ” γιατί απλούστατα δεν έχουν να πληρώσουν .
Τους τα πήρατε ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου