Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ρωσία , Κίνα και Ιράν μαζί στη μεγαλύτερη ΚΟΙΝΗ στρατιωτική άσκηση,στη ... ΣΥΡΙΑ

 
Μείζονος σημασίας εξελίξεις στην ..ανατολική πόρτα μας και εμείς εδώ τρωγόμαστε για τα ...υπουργεία (τους)! ΄Εχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν τι γίνεται στην μεγάλη γειτονιά μας.. Εμείς υπακούμε στις ΔΙΑΤΑΓΕΣ της φράου Μέρκελ ...Ραγιάδες... Ραγιάδες της νέας ΕΠΟΧΗΣ.
Λοιπόν, το “μήλον της έριδος” για ..Δύση και Ανατολή εδώ και αρκετό καιρό είναι η Συρία, το μόνο ΚΟΣΜΙΚΟΝ καθεστώς στην μουσουλμανική αραβιά.. .Κι αυτό εκμεταλλεύεται ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ πρόεδρος ΑΣΑΝΤ (της Συρίας...)
Κι επειδή κάτι κωλοάγγλοι μαζί με Ολλανδούς δολοφόνους και αμερικανικά λαμόγια των μεγαλύτερων πολεμικών βιομηχανιών ζητούν νέο ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ για να πουλήσουν τα πανάκριβα όπλα τους ,ετοιμάζονται για στρατιωτική επέμβαση σητ Συρία για ...ανθρωπιστικούς λόγους ,όπως λένε αυτές οι λέρες.
Κι επειδή τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,που παίζονται στην περιοχή ,είναι τεράστια, η ΡΩΣΙΑ συναποφάσισε με την ΚΙΝΑ και το ...ΙΡΑΝ να πραγματοποιήσουν τα “μεγαλύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που έχουν γίνει ποτέ στη Μέση Ανατολή», σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Fars και ανταπόκριση – το μεσημέρι – στο ΜΕΓΚΑ του ανταποκριτή του στη Μόσχα Θανάση Αυγερινού..
Το τηλεγράφημα του πρακτορείου διευκρινίζει ,ότι στην κοινή άσκηση, που θα λάβει χώρα στην ξηρά και τη θάλασσα στις ακτές της Συρίας, θα συμμετάσχουν:
  • 90.000 στρατιώτες και ναύτες,
  • 400 μαχητικά αεροπλάνα και
  • 1.000 τανκς
  • ρωσικά ατομικά υποβρύχια, αεροπλανοφόρα και πολεμικά πλοία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου