Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Γαλάνη Δήμητρα: στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ξεκινά η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω του ΤΡΟΜΟΥ




Δύο κυρίες του τραγουδιού, ιδιαιτέρως αγαπητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό , το πρωί στην εκπομπή “Πρωϊνή Ενημέρωση” της ΝΕΤ : η Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη . Ήταν μια δροσιά στις καυτές και ΜΙΖΕΡΕΣ πολιτικές εκπομπές άλλων καναλιών , τουλάχιστον εκείνην την ώρα. Ξεκινούν περιοδείες και αν τύχει και ρθούν στην πόλη σας μην τις χάσετε...
Κάποια στιγμή η κουβέντα έφθασε και στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα, την ευρωπαϊκή και γενικότερα τη διεθνή οικονομική κρίση, και την άθλια οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην οποία περιήλθαν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας .
Τότε η Δήμητρα Γαλάνη πήγε αρκετά πίσω , και δη στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2011 στους Δίδυμους Πύργους ,που τη χρέωσαν στην Αλ Κάϊντα και τον Μπιν Λάντεν ,λέγοντας:

  • από την 11η Σεπτεμβρίου ξεκινά η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω του Τρόμου..”
Και από τότε ξεκίνησαν τα δεινά , και η χρησιμοποίηση του μ ε γ α λ ύ τ ε ρ ο υ και ι σ χ υ ρ ό τ ε ρ ο υ όπλου, στην πραγματικότητα Υ Π Ε Ρ Ο Π Λ Ο Υ για την καθυπόταξη των μαζών ,κι αυτό λέγεται Φ Ο Β Ο Σ ....

Το υπερόπλο του “φόβου” χρησιμοποιεί η Τρόϊκα ,ο Σόϊμπλε, η Μέρκελ και η παρέα τους για να περάσουν τα ληστρικά σχέδια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου