Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Σαμαράς “τελείωσε”απόψε με τους πολιτικούς αρχηγούς , στο στόχαστο του Βενιζέλου πάλι ο Τσίπρας!!!


Με τη συνάντησή του απόψε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε ο κύκλος των συναντήσεών του με τους αρχηγούς των κομμάτων , στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης έως αύριο !
Νωρίτερα συναντήθηκε με τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα , του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο. Οι Τσίπρας καιΠ . Καμμένος δεν δέθηκαν να συμμετάσχουν σε μία κυβέρνηση που θα υπηρετήσει και υλοποιήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε ότι το κόμμα του θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση για να ελέγχει την κυβέρνηση ,κάτι που είναι εκ των ουκ άνευ σε μία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Θα περίμενε κανείς η θέση του αυτή να γίνει σεβαστή , καθ΄όν χρόνον μπορούν κάλλιστα να σχηματίσουν κυβέρνηση η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ,όπως κατά τα φαινόμενα , τις πιέσεις και πληροφορίες αυτό θα γίνει εκτός απροόπτου.
Κι όμως ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε απίστευτα σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
Ο Ε. Βενιζέλος, χαρακτήρισε απολύτως απογοητευτικές και αντιδημοκρατικές τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα,΄Οπως είπε:
  • «δεν είναι δυνατόν κάποιοι να περιμένουν την αποτυχία της κυβέρνησης, είναι μία στάση εθνικά και κοινωνικά ανεύθυνη»!!!
Γιατί αυτή η πρωτοφανής οργή του Βαγγέλη στον Αλέξη;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου