Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Νταβούτογλου: παραβιάσαμε τον εναέριο της Συρίας , αλλά ...ντροπή (τους) να μας ρίξουν ενώ ... βγαίναμε !!!


Καλόμαθε η γριά στα σύκα...” εφέντη ΑΧΜΕΤ Νταβούτογλου ,και...
Από τη μία, “γριά αλεπού “, παραδέχεσαι, ότι το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος είχε μπει για τα καλά στον εναέριο χώρο της Συρίας κι είχε μάλιστα ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ από τα τουρκικά ΡΑΝΤΑΡ ότι “έχει περάσει στον εναέριο χώρο της Συρίας 15 λεπτά πριν καταρριφθεί...”,όπως επί λέξει είπες !!!, κι από την άλλη επικαλείσαι τα ... διεθνή δίκαια για δήθεν ... μη ενημέρωση των Τούρκων πιλότων και τα συναφή , δηλαδή αυτά που η Τουρκία “γράφει στa τέτοια της”, σε καθημερινή βάση στο Αιγαίο και τον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. ΄Εχει μάθει να είναι “ατιμώρητη” και τώρα ζητάει και τα .. ρέστα.
Ο εφέντης ΑΧΜΕΤ είπε σήμερα ,πως η Συρία γνώριζε την ταυτότητα του πολεμικού αεροσκάφους ,που κατέρριψε , αλλά τόκανε στα .. διεθνή ύδατα, δηλαδή ...ΕΝΑ ολόκληρο χιλιόμετρο έξω από τα δικά της ύδατα.!..Πλάκα μας κάνει...Κι όμως τα συντρίμια του αεροσκάφους βρίσκονται στα ...συριακά χωρικά ύδατα και σε βάθος 1.300 μέτρων, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ισχυρίσθηκε επίσης ,ότι ο Τούρκος πιλότος “έχασε τον έλεγχο” (!!!) και ...παρα-μπήκε μέσα στη ΣΥΡΙΑ (σ.σ. αυτό Δεν το είπε..).Ο υπουργός είπε πως τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από όσα καταγράφηκαν στα τουρκικά ραντάρ, αλλά και από τις συνομιλίες μέσω ασυρμάτου. Είπε::
  • «Διαθέτουμε και τις συνομιλίες που έγιναν εντός της Συρίας»!!!.
  • «Το αεροσκάφος αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του και καθώς επέστρεφε στην Τουρκία, εισήλθε στον εναέριο χώρο της Συρίας. ....
  • Στον αέρα οι ταχύτητες αγγίζουν τα 2.400 χιλιόμετρα.
  • Παραβιάσεις μπορούν και συμβαίνουν λόγω καιρικών συνθηκών και τεχνικής βλάβης, αλλά και λόγω τοπογραφικής ομοιότητας.
  • Η παραβίαση έγινε 15 λεπτά πριν από το συμβάν...”.
Παραδέχεται όλες τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ο εφέντης Αχμέτ , αλλά θα κλάνει ,.διάβημα στο ΝΑΤΟ..
Είπαμε:Καλόμαθε η γριά στα σύκα...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου