Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Ολάντ κινδυνεύει από την ... επίλεκτη ομάδα των σωματοφυλάκων του



Διαμαρτυρόμαστε - και καλά κάνουμε - για τις μακακίες τις κυβερνητικές, τις κομματικές και γενικότερα τις κρατικές...Τα ίδια σκατά συμβαίνουν κι εις Παρισίους και αφορούν την ...ασφάλεια του προέδρου της χώρας Φρανσουά Ολάντ.
Διαβάστε και γελάστε..
Διαβάστε και πάρετε κουράγιο από τις μακακίες των άλλων.
΄Εχουμε και λέμε:
υπάρχουν κάτι ¨”εκπαιδευμένα” γομαράκια για να προστατεύουν τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, εν προκειμένω τον Ολάντ.
Γι΄αυτό εξάλλου πληρώνονται καλύτερα, και τον συνοδεύουν σε ΟΛΑ ταξίδια του.
Οι προσωπικοί σωματοφύλακες ,που εκλήθησαν να προστατεύσουν τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στη σύνοδο του Ρίο ντε Ζανέιρο ...ξέχασαν τα όπλα τους στο Παρίσι και δεν είχαν άλλο μέσο εκτός από τα ίδια τους τα... χέρια για να αμυνθούν σε περίπτωση που ο Ολάντ κινδύνευε από ... τρομοκράτες !!! Εδώ γελάμε όσο θέλουμε...
Τα περίφημα μέλη της GSPR, δηλαδή της επίλεκτης ομάδας που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του αρχηγού του Γαλλικού κράτους, μεταφέρουν συνήθως μία ασφαλισμένη χειραποσκευή, η οποία περιέχει όπλα μικρού βεληνεκούς,αλλά όταν έφθασαν στο... Ρίο ( στις 19 Ιουνίου) διαπίστωσαν οι απίστευτοι Αστυνόμοι Σαϊνηδες ότι η αποσκευή ....ξεχάσθηκε στο Παρίσι!!!
Την αποκάλυψη έκανε το εβδομαδιαίο σατιρικό περιοδικό «Λε Κανάρ Ανσενέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου