Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Βάλτε το Σημίτη στο υπουργείο Οικονομικών




Σε αναζήτηση νέου υπουργού Οικονομικών βρίσκεται από χθες η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ . Πριν καλά – καλά ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς φθάσει στην οικία του στην Κηφισιά μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο ΔΕΞΙ μάτι , τούρθε το μαντάτο ότι ο Βασίλης Ράπανος ΔΕΝ ήθελε να είναι υπουργός Οικονομικών, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας , το οποίο όμως δεν είχε αναφέρει όταν του είχε γίνει η πρόταση υπουργοποίησης ... Ευγενικά τον ευχαρίστησε κι άρχισαν οι διαβουλεύσεις για το νέο ΠΡΟΣΩΠΟ...
Σήμερα θα συναντηθούν- ΑΝ τελικά συναντηθούν!!! - οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης και θα συζητήσουν για τον νέο υπουργό Οικονομικών.
Βέβαια, πληροφορίες κάνουν λόγο ,και δεν διαψεύδονται,ότι ο Β, Ράπανος είχε ζητήσει – και του είχαν υποσχεθεί ; -να περιστοιχίζεται από τους Ράπανο – Σουρνάρα – Γιαννίτση. Γι΄αυτό έχει “ ιδιαίτερο νόημα” η θέση που λαμβάνει το Antinews.gr που σε ανάρτησή του έβαλε τίτλο : Όλη η αλήθεια για τον Β. Ράπανο” .Και μεταξύ άλλων αναφέρει:

  • ...Ο κ. Βασίλης Ράπανος, που διαμορφώνει το μοναδικό ρεκόρ να είναι υπουργός χωρίς να έχει ορκιστεί και τελικά να μην ασκήσει ποτέ τα καθήκοντά του, δεν αρρώστησε την Παρασκευή το απόγευμα, αλλά μια μέρα νωρίτερα: την Πέμπτη όταν ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης και διαπίστωσε ότι δεν θα είναι συνάδελφοί του ο κ. Στουρνάρας (στο υπουργείο Ανάπτυξης και ο Γιαννίτσης στο υπουργείο Εργασίας)...”

Αλλά γιατί να ψάχνουμε καλοκαιριάτικα για ένα Σημιτάνθρωπο και δεν βάζουμε κατ΄ ευθείαν τον Κώστα ΣΗΜΙΤΗ στη θέση του υπουργού Οικονομικών .Αυτός εξάλλου μας έβαλε στην ΟΝΕ, γνωρίζει τα ...”κατατόπια” και έχει πολλές γνωριμίες στα λημέρια της Ανγκελας . Προτιμούμε τον ορίτζιναλ Σημίτη από έναν ... Σημιτάνθρωπο ,που φαίνεται πως θέλουν εκδοτικά και άλλα συμφέροντα. Κι αν αναλάβει ο Σημίτης θα κληθεί να μας πει και για τις παλιές μεγάλες αμαρτίες ,όπως για παράδειγμα τις “επενδύσεις” στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Αθηνών ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου