Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Ρεμπέκα Μπρουκς

H άλλοτε «σιδηρά κυρία» του ομίλου Μέρντοχ η πιο κολλητή του μεγάλου  αφεντικού ,η Ρεμπέκα Μπρουκς, η οποία συνελήφθη - στο πλαίσιο της έρευνας για τις εκατοντάδες παράνομες χιλιαδες τηλεφωνικές υποκλοπές της News of the World-  αφέθηκε τελικά  ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Η κολλητή του Μέρντοχ ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ...το παραμικρό .
Εξαιτίας του σκανδάλου αναγκάστηκε την περασμένη Παρασκευή να παραιτηθεί από τη θέση της γενικής διευθύντριας της News International.

Εν τω μεταξύ , η παραίτηση του αρχηγού της Σκότλαντ Γιαρντ, σερ Πολ Στέφενσον, υπό το βάρος κριτικής για τη διαχείριση των ερευνών σχετικά με το κολοσσιαίο σκάνδαλο υποκλοπών, αλλά και των διασυνδέσεών του με τον πρώην υποδιευθυντή της News of the World Νιλ Ουόλις, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, εκτιμά ο βρετανικός Τύπος.Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται σήμερα  στη Νιγηρία, ωστόσο πρόκειται να επισπεύσει την επιστροφή του από την Αφρική λόγω  της κρίσης που παίρνει ανεξέλεγκτες  διαστάσεις.. Μεθαύριο όμως θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την κρίση που έχει προκληθεί  από τα συγκλονιστικά στοιχεία για τις παράνομες τηλεφωνικές  υποκλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου