Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ευάγγελος Βενιζέλος: «να κάνουν τη δουλειά τους σε βάθος»


Ενήμερος δηλώνει ,ότι είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος για την υπόθεση της Proton Bank ,που έφερε  στη  δημοσιότητα η  εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"και αφορά ...υπεξαίρεση 51 εκατ. Ευρώ .
Και  με τις δηλώσεις του ,που  δημοσιεύονται σήμερα στην"Ελευθεροτυπία", τονίζει κατηγορηματικά  : «να κάνουν τη δουλειά τους σε βάθος»!!!
Δηλώνει :
 «΄Εχουμε ενημερωθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το ζήτημα και είπαμε τόσο στην Τράπεζα της Ελλάδος όσο και στην Αρχή κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ότι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σε απόλυτο βάθος. Σημειώσαμε, ότι παραιτήθηκαν εκ προοιμίου όλα τα μέλη του Δ.Σ. και μπήκανε στη θέση τους νέα μέλη και νέος διευθύνων σύμβουλος».
Στο σημερινό δημοσίευμά της η καλή εφημερίδα , τυχαίως(;),από λάθος(;) , για άγνωστο σε εμάς λόγο , δημοσιεύει   φωτογραφία  του  γνωστού Λεωνίδα Κύρκου , ο οποίος:
  •  "διοργάνωσε δείπνο στην «Αίγλη» του Ζαππείου". Και " προσκεκλημένοι, πολλοί από την πολιτική, την τέχνη και ορισμένοι επιχειρηματίες. Αριστερά: Σε πρώτο πλάνο ο Θ. Πάγκαλος χαιρετά τον τιμώμενο. Σε δεύτερο πλάνο ο Λ. Λαυρεντιάδης με στελέχη της Αριστεράς" ...
Ποιος θα  απαντήσει   ΤΙ  εννοεί και τι ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ (;) η καλή εφημερίδα;;;;

Πηγή : Ελευθεροτυπία,ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου