Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΑΚΗΣ κυνηγάει τις μίζες που τούφαγαν στενοί συνεργάτες του !!!




Το ¨ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ” του γνωστού αστέρα της πολιτικής ΑΚΗ Τσοχατζόπουλου μπορεί άνετα να γίνει ταινία θρίλερ από το Χόλιγουντ , με πιθανούς τίτλους “Ψάχνοντας τη μεγάλη μίζα”, “ΑΚΗΣ-GATE” , “ Πήραν κι άλλοι μεγάλες μίζες” , “οι μίζες στο ΠΑΣΟΚ” κλπ. .Το θέμα προσφέρεται για ...καλλιτεχνική αξιοποίηση και ...μόρφωση του προδομένου ελληνικού λαού . Το περιβόητο “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΑΚΗ” περιέχει απίστευτα , αποκαλυπτικά στοιχεία για τη ... ροή πολιτικού χρήματος στο εξωτερικό μέχρι και τα τέλη του 2010 (δηλαδή κατάμαυρου χρήματος που προερχόταν από το ...ξέπλυμα) . Κι αυτό πλέον αποτελεί μέρος της δικογραφίας και θεωρείται βέβαιο ,πως θ΄ασκηθούν και νέες συμπληρωματικές ποινικές διώξεις. Κι όπως αναφέρει η Μίνα Μουστάκα στο πλούσιο ρεπορτάζ της ,στην εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” :
  • Πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος των σημειώσεων του Ακη Τσοχατζόπουλου (σ.σ. έπεται δημοσιοποίηση και άλλων στοιχείων), εκτός από τον ίδιο τον πρώην υπουργό, είναι και ο άλλοτε γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος. Ο τελευταίος – σύμφωνα πάντοτε με τις χειρόγραφες σημειώσεις του Α. Τσοχατζόπουλου – φέρεται να είχε αναλάβει να βγάλει στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2010.
  • Ωστόσο, ο Γ. Σμπώκος δεν αποδείχθηκε – κατά την εκδοχή του πρώην υπουργού – συνεπής και για τον λόγο αυτό του απευθύνει δεκάδες γραπτά σημειώματα, ζητώντας του να του επιστρέψει τα χρήματα.
  • «Πριν από καιρό έφθασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια, θα θυμάσαι, να συνεφέρουμε τον Σμπώκο που τα τελευταία χρόνια αυθαίρετα σταμάτησε, παρά τη συμφωνία που κάναμε, να μου στέλνει σταδιακά έξω (τμηματικά ) το ποσό του ενός εκατομμυρίου που συμφωνήσαμε την Πρωτοχρονιά του 2010!».
  • Απόσπασμα από το χειρόγραφο αρχείο που κρατούσε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, στο οποίο ουσιαστικά ομολογεί τη διακίνηση-ροή χρημάτων στο εξωτερικό ακόμη και στο τέλος του 2010. Είναι αλήθεια βέβαια ότι αποφεύγει να αποκαλύψει στο κατά τα άλλα λεπτομερές σημειωματάριό του την αληθινή πηγή της προέλευσης των χρημάτων, που με επίμονο όμως τρόπο ζητούσε να του επιστρέψει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Γιάννης Σμπώκος.
Και η ...δ ρ α μ α τ ι κή έκκληση του ...καημένου του ΑΚΗ προς το Γιάννη Σμπώκο (;) :
  • «Γιάννη, εσύ ξέρεις. Δεν έχεις δικαίωμα να τα κρατάς. Είναι μια παλιά επιτυχής συνεργασία μας, με σοβαρά αποτελέσματα»,
  • «Γιάννη, δεν έχεις δικαίωμα να τα κρατήσεις! Εσύ δεν είσαι κλέφτης! Δεν είσαι απατεώνας!
  • Εφερες τα χρήματα;»,
  • «Γι' αυτό δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Φέρε άμεσα τα χρήματα»,

Και σε άλλες σελίδες:
  • «Μου στερείς τα λεφτά σήμερα, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγκρουσης με τους διώκτες μου, τους άθλιους παλιανθρώπους... Εγώ μπαίνω επικεφαλής της δεύτερης φάσης με δίωξη από τον εισαγγελέα για ξέπλυμα»,
  • «Ξέρουμε και οι δυο μας τι χρήματα και από πού στείλαμε με εσένα έξω. Πριν δύο χρόνια σου πρότεινα αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλαιάς μας συνεργασίας. Αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσουμε. Η μη επιστροφή από το 2010, παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες, των 900.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από τους δικούς σου, γιορτές 2010, ήταν η μεγαλύτερη ζημιά για εμένα. Γι' αυτό κάλυψε άμεσα την οφειλή σου και τα υποσχεμένα 900.000 ευρώ. Ξεκίνα τώρα με δύο-τρεις κατοσταριές και μέσα στον μήνα τον άλλο τα υπόλοιπα».
Πηγή: ¨Τα ΝΕΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου