Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνωμοσίες στο Βατικανό και επίσημη δίωξη κατά του ... μπάτλερ του Πάπα για παράνομη κατοχή απορρήτων εγγράφων του Ποντίφηκα !



Συνωμοσίες, διαρροές απορρήτων εγγράφων της αλληλογραφίας του Πάπα, σενάρια κατασκοπείας : όλα μαζί τα βρίσκεις στο Βατικανό...Και τώρα ο μπάτλερ του Πάπα, Πάολο Γκαμπριέλε αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή απόρρητων εγγράφων (ουσιαστικά: κατασκοπεία...)Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν επισήμως σήμερα , ενώ οι αρχές αναζητούν τυχόν συνεργούς του.
Το Βατικανό ισχυρίζεται ,ότι ο μπάτλερ το έκανε....
Ο 46χρονος Πάολο Γκαμπριέλε παραμένει φρουρούμενος σε ασφαλή αίθουσα εντός του Βατικανού (το οποίο,αν θυμάσθε είναι ...κράτος) και εάν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ακόμη και 30 ετών για την κατηγορία παράνομης κατοχής εγγράφων αρχηγού κράτους.
Σημειώνεται,οτι στα ιταλικά μέσα δημοσιεύθηκαν έγγραφα που έχουν διαρρεύσει από το Βατικανό, συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών εγγράφων του ίδιου του Βενέδικτου.
Κάποια από τα έγγραφα φανερώνουν περιστατικά διαφθοράς και κακοδιοίκησης που αφορούν συμβόλαια συνεργασίας με το Βατικανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου