Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Π ρ α ξ ι κ ό π η μ α στην Ελλάδα βλέπει ή ετοιμάζει η γερμανική ελίτ;;;




Το “ελληνικό πείραμα” ,που βρίσκεται σε εξέλιξη , φαίνεται ,πως δεν απέδωσε τα ..αναμενόμενα , γιατί αυτός ο δαιμόνιος ΄Ελληνας τους “χάλασε τη σούπα” με το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι ξένοι ιθύνοντες και υπεύθυνοι για την αποικία Ελλάδα είχαν πιστέψει τους ντόπιους συνεργάτες τους , πως στις εκλογές θα υπάρξει ... εκτόνωση της οργής των Ελλήνων. ΄Ομως οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν άλλα .. ευρήματα , και γι΄ αυτό - μετά τις τρομοκρατικές ενημερωτικές (!) επιθέσεις – πέρασαν στο Πλάνο Β, δηλαδή την ετοιμασία Σεναρίων για την επόμενη ημέρα , για εφαρμογή τους στο προτεκτοράτο..( Και κατά διαολική “σύμπτωση ΅το χειρότερο εξ αυτών των σεναρίων γνωστοποιείται την 29η Μαίου , αποφράδα ημέρα ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ).
Σύμφωνα με το ”24h” ακόμη και για... πραξικόπημα κάνουν λόγο γερμανικά think tank προκειμένου να επιβληθεί ο … έλεγχος στην Ελλάδα!!!
Με τίτλο «περί του σχετικού της δημοκρατίας», η ιστοσελίδα german-foreign-policy.com κάνει λόγο και για ...πραξικόπημα.
Ήδη από τις 21 Μαΐου, μόλις 15 μέρες μετά τις εκλογές, η ιστοσελίδα γράφει:
  • «η γερμανική ελίτ συζητά πολλαπλά σενάρια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της άσκησης επιβολής προκειμένου να διασφαλιστεί ο έλεγχος στην Αθήνα, με την εγκαθίδρυση προτεκτοράτου ή την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων σε αυτή τη χώρα του ευρωπαϊκού νότου».
΄Οπως αναφέρεται, ίσως το Βερολίνο χρειαστεί να προβεί σε πιο... σκληρά μέσα καθώς οι απειλές για εκδίωξη από το ευρώ φαίνεται να μην σωφρονίζουν την Ελλάδα.
Η ανάλυση κάνει λόγο ακόμη και για πραξικόπημα στην Αθήνα : «Υπάρχει η απειλή η Ελλάδα να βυθιστεί ολοκληρωτικά στο χάος» . Κια υτό γιατί :
  • «Το σενάριο γίνεται όλο και πιο πιθανό όσο κατάσταση αποσταθεροποιείται» !
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ιστοσελίδα ανήκει «σε μια ομάδα ανεξάρτητων δημοσιογράφων και κοινωνικών επιστημόνων που παρακολουθούν διαρκώς τις προσπάθειες της Γερμανίας να ανακτήσει το ισχυρό στάτους της στην οικονομική, στρατιωτική και πολιτική αρένα»...
Πηγή: 24h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου