Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συρία: ο τύραννος Μπασάρ αλ Ασαντ με πυροβολικό και τάνκς δολοφονεί π α ι δ ι ά και ο ΟΗΕ “χτενίζεται” με ... συστάσεις !!!



Με το αίμα δεκάδων παιδιών βάφτηκε το αίμα της μαρτυρικής πόλης Χούλα της Συρίας μετά την εντολή του δικτάτορα Μπασάρ αλ Ασαντ να χρησιμοποιηθούν ....το π υ ρ ο β ο λ ι κ ό και τα τ ά ν κ ς !Ο τύραννος κάνει πραγματικό πόλεμο με πυροβόλα και τανκς και οι ΟΗΕδες χαϊδεύουν τ΄ αχαμνά τους , και κατά καιρούς κάνουν και συστάσεις του τύπου “¨όχι και έτσι ΚΥΡΙΕ πρόεδρε...”
Την περασμένη Παρασκευή στη Χούλα σκοτώθηκαν 108 , ανάμεσά τους πενήντα παιδιά!!! (συγκλονιστική φωτό αριστερά ,από τη ΣΦΑΓΗ στη Χούλα).
"Ο ΟΗΕ μας σκοτώνει" έγραφε ένα πανό σε μία από τις χθεσινές μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη Χαμπίτ. Και χθες το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με απόφασή του καταγγέλλει... "τους βομβαρδισμούς από άρματα μάχης και το πυροβολικό του καθεστώτος εναντίον κατοικημένης συνοικίας"! Το παραδέχονται οι Φαρισαίοι και μένουν μόνο σ΄αυτό !!!
Α, και ο μεσολαβητής Κόφι Ανάν (πρώην γ..γ. του ΟΗΕ) μετά την επίσκεψή του στην Χούλα δήλωσε ... “συγκλονισμένος” . Και σηκώθηκε και έφυγε ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου