Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Γιάννης Σμπώκος : ο κολλητός του ΑΚΗ , και ο ρόλος του...


                                          «Γιάννη, ...κάλυψε άμεσα την οφειλή σου και τα υποσχεμένα 900.000 ευρώ. Ξεκίνα τώρα με δύο-τρεις κατοσταριές και μέσα στον μήνα τον άλλο τα υπόλοιπα»!!!

Η ... αγωνιώδης έκκληση του ΄Ακη Τσοχατζόπουλου στον πιο στενό συνεργάτη του , τον εξ απορρήτων του γενικό διευθυντή Εξοπλισμών (στο ΄Αμυνας) ,τον Γιάννη Σμπώκο... “Γιάννη φέρε τα λεφτά...”... Γιάννη S.O.S . ...
Ο Γ. Σμπώκος βρίσκεται στην επικαιρότητα και απασχολεί τη δικαιοσύνη από το 2011, αλλά ως εκεί . Τώρα τα πράγματα “στενεύουν” επικίνδυνα για τον “μυστήριο” :
  • πρώτο Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) 1983 – 1989),
  • Γενικό Γραμματέα Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος (1993 – 1996).
  • Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (1997 – 2000) .Μάλιστα στο βιογραφικό του καμαρώνει ,πως .... υλοποίησε το μεγαλύτερο πενταετές εξοπλιστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΕΜΠΑΕ 1996 - 2000) όλων των εποχών..

Η Δικαιοσύνη αντί να αναζητεί να λύσει τους γρίφους του Ημερολογίου του ΄Ακη , μπορούσε κάλλιστα να κάνει το εξής απλό :


  • να πάρει τα εκκαθαριστικά σημειώματα της Εφορίας για τον Γ.Σμπώκο από τότε που κατέλαβε τις πρώτες κομματικές θέσεις – σ.σ. κι είναι πολλές- και από το ΣΔΟΕ μία πρώτη καταγραφή της περιουσίας που ΑΠΕΚΤΗΣΕ με το μισθό του ...δημοσίου. Θα έβρισκε τη λύση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου