Τρίτη 29 Μαΐου 2012

H Βίκυ Σταμάτη έβαζε εύκολα “φωτιά” στις πιστωτικές της κάρτες,με το ...μαύρο χρήμα


Διαβάζοντας ...σκόρπιες σελίδες του μνημειώδους -πολυσέλιδου ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ του ΄Ακη Τσοχατζόπουλου σκοντάφτεις σε πάρα πολύ μαύρο χρήμα από μίζες. Και δεν δικαιούται ο ΄Ακης και η ...χαμηλοβλεπούσα Βίκυ Σταμάτη να ξαναμιλήσουν για ¨πολιτική δίωξ稔 και του κώλου τα νιάμερα...Εδώ από τα κατάστιχα του Τσοχατζόπουλου παθαίνεις ...ίλιγγο: τεράστια ποσά (π.χ. μισό εκατομ,. ευρώ μόνο για τις επισκευές στο σπίτι επί της Δ. Αρεοπαγίτου) , τρελά λεφτά από τη σπάταλη Βίκυ για ό,τι κυκλοφορούσε στα καλά μαγαζιά .Για παράδειγμα : νωρίς το μεσημέρι σκορπούσε κάποιες χιλιάδες ευρώ για ψώνια στην Κηφισιά και μετά πήγαινε στο Κολωνάκι να ...ξαναψωνίσει ..Και αν είχε όρεξη πεταγόταν και μέχρι τη ..Ρώμη .!!! Οι λογαριασμοί των ...πιστωτικών καρτών της, που βρέθηκαν στο αρχείο του ΑΚΗ, δείχνουν αγορές χιλιάδων ευρώ από πανάκριβες μπουτίκ.
Για παράδειγμα:
Σε μία ημέρα ξόδεψε:
  • 14.500 ευρώ σε μπουτίκ για ρούχα στην Κηφισιά και
  • 6.000 ευρώ σε κατάστημα του Κολωνακίου, που διαθέτει πανάκριβα ρούχα και τσάντες.
Την επόμενη ημέρα, φαίνονται αγορές ,ύψους 5.648 ευρώ σε άλλο κατάστημα ακριβών και επώνυμων ρούχων στο Κολωνάκι .Φαίνεται όμως ότι μετά τα ψώνια στο Κολωνάκι, η Βίκυ Σταμάτη ...πετάχτηκε για ψώνια στη Ρώμη κι όπως προκύπτει από τις κινήσεις της πιστωτικής της κάρτας πραγματοποιεί αγορές 4.278 σε μπουτίκ της πόλης, επισκεπτόμενη τους οίκους Βαλεντίνο και Μπριόνι, αλλά και το γνωστό κοσμηματοπωλείο Τiffany &Co.
Μάλιστα, τo ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στη Ρώμη, το Eden Hotel, κόστισε μόνο...1.160 ευρώ!
Αλλά και του ΄Ακη τα ρούχα ...δεν ήταν φθηνιάρικα.Από σημείωμα Ιταλικής μπουτίκ με πανάκριβα ανδρικά ρούχα, ένα τζάκετ και ένα παντελόνι του ΑΚΗ κόστισαν μόλις...2.520 ευρώ!
Πηγή: enikos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου