Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Λαγοί” στο προεδρικό Μέγαρο , “χελώνες” στου Μαξίμου και η Μέρκελ ν΄αλωνίζει απειλώντας ...


Η σκληροτράχηλη κόρη του πάστορα, η ΄Ανγκελα Μέρκελ τηλεφώνησε στον γερασμένο και γερμανοτραφή πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και σε στιλ αξιωματικού των Ες Ες έδωσε ... ΕΝΤΟΛΗ να γίνει δημοψήφισμα – παράλληλα με τις βουλευτικές εκλογές – την 17η Ιουνίου για ν΄ αποφασίσουν οι ΄Ελληνες ... αν θέλουν να παραμείνουν ή όχι στο ευρώ... Θράσος και ωμότατη παρέμβαση της φράου στην Ελλάδα ...Και ο ηλικιωμένος πρόεδρος , απ΄ ότι έγινε γνωστό την άκουσε αλλά δεν την διαολόστειλε....Κι αν δεν μπορούσε να την διαολοστείλει ,μπορούσε κάλλιστα να παραιτηθεί και συγχρόνως να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως τον βλέπει η .. Μέρκελ!!! Αλλά , έγινε ... λαγός και έστειλε τη μπάλα στον ...Πικραμμένο .
Από το τηλεφώνημα της Μέρκελ μέχρι την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων από τον Π. Πικραμμένο , παρήλθαν ΕΝΝΕΑ ώρες!!!Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός αποδείχθηκε ... χελώνα .
Εν τω μεταξύ ,υπάρχουν νέα στοιχεία για το τηλεφώνημα της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, η Μέρκελ τηλεφώνησε στον Παπούλια εξ ονόματος όλων των ηγετών της Ευρωζώνης και όχι ως καγκελάριος της Γερμανίας, ενώ ανέμενε ότι η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία θα παρέμενε εμπιστευτική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου