Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο ΄Ακης Τσοχατζόπουλος στο “Ημερολόγιο” ... μνημονεύει και τον Γ ι ω ρ γ ά κ η Παπανδρέου, που “καθάρισε” για συνεργάτη του !!!




Πολυγραφότατος ο ...ΑΚΗΣ . Αυτό,που βρήκε το ΣΔΟΕ στο γραφείο του , δεν είναι ένα απλό Ημερολόγιο σημειώσεων ενός λ ο γ ι σ τ ή... Είναι ...πολύτομο έργο με πολλούς παραλήπτες. Αποκαλύπτει - όχι πάντοτε καθαρά- λαδιάρηδες που μετέφεραν το μαύρο χρήμα των μιζών ανά τας Ευρώπας και αλλαχού...Εντυπωσιακά είναι τα “μηνύματα “ του ΑΚΗ στον Γιάννη Σμπώκο ,Σε κάποια από αυτά ο ΑΚΗΣ χρησιμοποιεί κατασκοπευτικές μεθόδους για να μην εντοπισθούν... Του γράφει : ¨ραντεβού στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα,...”. ΄Ακης , ο νέος Τζέιμς Μποντ με συνεργάτη το ... Σμπώκο.
Στο «στόχαστρο» του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι και ο Γιωργάκης ( σημ. Γ.Α.Π. τον αποκαλεί...) Παπανδρέου. Τον κατηγορεί, ότι τον έβγαλε από τα ψηφοδέλτια στις εκλογές του 2009 και αφήνει σαφείς υπαινιγμούς εναντίον του Γιωργάκη, ότι ...μεσολάβησε στην επίμαχη υπόθεση και “κ α θ ά ρ ι σ ε “ για λογαριασμό συνεργάτη του ,που είναι μπλεγμένος με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος...Γράφει συγκεκριμένα:
  • «Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδία που έψαχνες για διάφορες λύσεις “μεταφοράς” δεν μου έστειλες τίποτα. Και εγώ όμως έχω μάθει ότι εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π. Ζητώ λεπτά τώρα. Σήμερα μια καθαρή απάντηση πότε και πως και πόσα; 3 Χ 300.000 είναι μια καλή διακίνηση» ...

Ο Γιώργος ΟΦΕΙΛΕΙ ν΄ απαντήσει σήμερα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου