Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η Λαγκάρντ , ανάλγητη για τις τρομερές επιπτώσεις της φτώχειας στα Ελληνόπουλα ,ακολουθώντας ουσιαστικά την σιδερο-καγκελλάριο του Οικονομικού Ράϊχ

 
Διαβάστε τι δ ι ε ρ ω τ ή θ η κ ε σε συνέντευξή της στην αγγλική εφημερίδα Guardian η πάμπλουτη Λαγκάρντ και πανίσχυρο αφεντικό του ΔΝΤ ,που από ορισμένους αποκαλείται και Διεθνές Ταμείο Τοκογλυφίας , για τα Ελληνόπουλα, δείχνοντας δήθεν ενδιαφέρον για τα πάμφτωχα παιδιά του ...Νίγηρα : Γιατί τα Ελληνόπουλα να ζουν πιο πλουσιοπάροχα από τα παιδιά της Αφρικής; ...διερωτήθηκε η Κριστίν.
Χρησιμοποίησε μια ασυνήθιστα «σκληρή» γλώσσα κατά της Ελλάδας και φάνηκε ανάλγητη για τις επιπτώσεις της φτώχειας στα Ελληνόπουλα . Απαντώντας στην ερώτηση για το πώς μπορούν να ευθύνονται τα παιδιά στην Ελλάδα που υποφέρουν από τις δραστικές περικοπές, η ανάλγητη Λαγκάρντ απάντησε , ότι υπεύθυνοι είναι οι γονείς τους, που πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους!
  • Μα εμείς οι μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουμε ΜΟΝΙΜΑ τον φόρο που μας αναλογεί ,πληρώσαμε τα χαράτσια , πληρώνουμε τις τοκογλυφικές επιδόσεις της Τρόϊκας ....Τα παιδιά μας γιατί να ... πληρώσουν ,όπως λέτε με μία δόση ...ικανοποίησης. Είσθε αιμοδιψής;;;
Εξάλλου, εσείς ως ΔΝΤ θα ... φέρνατε στη χώρα μας την ...τεχνογνωσία για να χτυπηθεί η ... φοροδιαφυγή . Αν και πέρασαν τόσοι μήνες ,ουδέν αποοτέλεσμα , άρα αποτύχατε και τώρα θέλετε τα παιδιά μας να φθάσουν στην άσχημη κατάσταση χιλιάδων παιδιών του Νίγηρα ή του Μπαγκλαντές,...τα οποία ΔΕΝ βοηθήθηκαν ποτέ από το ΤΑΜΕΙΟ σας..
Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά του Νίγηρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου