Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

S O S για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ μας : ραγδαία μείωση των κρατήσεων ,λόγω και τρομοκράτησης των επισκεπτών από ξένα τουριστικά πρακτορεία


Τεράστιες οι έως τώρα επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό, λόγω σεναρίων , εκφοβιστικών μηνυμάτων ,που καλλιεργούν και προωθούν σκοτεινά κέντρα στην Ευρώπη με τη συνδρομή φραγκλεβαντίων της χώρας μας.. Κύριο “μότο” η .. έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ και την Ευρωζώνη. Και ειδικά στην προεκλογική περίοδο έχουν φουντώσει προκειμένου να ενισχυθούν εκλογικά τα τα 2 μικρομέγαλα φιλομνημονιακά κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).
Στο χορό της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ μπήκαν εσχάτως και ξένα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία , με αποτέλεσμα να ακυρωθούν χιλιάδες κρατήσεις θέσεων. Τελευταίο κρούσμα : “ενημερωτικό” σημείωμα του γερμανικού τουριστικού οργανισμού TUI με το οποίο συμβουλεύει τους πελάτες του ,αν ρθουν για διακοπές στην Ελλάδα να έχουν .... περισσότερα μετρητά σε ευρώ για ν΄ αντιμετωπίσουν τυχόν πρόβλημα ρευστότητας αν η χώρα βγει από την ευρωζώνη!
Οι τουρίστες μπορεί ν΄αντιμετωπίσουν και ..”ελλείψεις τροφίμων και άλλων ειδών εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ” , τονίζεται σε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Travel Trade Gazette (TTG)
Και ενώ ολα αυτά έχουν ως στόχο τον τουρισμό , δηλαδή τη βαρειά βιομηχανία της Ελλάδας , οι πολιτικοί που θέλουν να την κυβερνήσουν αγνοούν το πρόβλημα τωρα που δημιουργείται...Μετά θα είναι π ο λ ύ Α Ρ Γ Α...
Πηγή : τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου