Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

΄Ενα 12χρονο παιδί - θαύμα: έγινε δεκτό σε δύο πανεπιστήμια, μίλησε σε συνέδριο της NASA και θέλει να γίνει ...Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

Ο όρος «παιδί-θαύμα» έχει βγει για περιπτώσεις όπως ο Τανίσκ Αμπραχαμ. Πρόκειται για έναν 12χρονο, που έχει ήδη αποφοιτήσει από το κολέγιο- πέρυσι- και φέτος έγινε δεκτός από δύο πανεπιστήμια.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος», παραδέχθηκε ο πιτσιρικάς, μιλώντας στο NBC, προσθέτοντας ,ότι είναι κάτι για το οποίο περίμενε καιρό.


Ο Αμπραχαμ σκοπεύει να σπουδάσει εμβιομηχανική, αν και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε πιο πανεπιστήμιο. Στο ελεύθερο χρόνο του πάντως, μοιάζει με ένα συνηθισμένο 12χρονο. Του αρέσει να ασχολείται με το Twitter και να παίζει video games με την 10χρονη αδερφή του, Τιάρα, η οποία μάλιστα είναι ήδη μέλος της MENSA, όπως και εκείνος βέβαια.

Τα εντυπωσιακά στοιχεία για τον Αμπραχαμ δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη έχει μιλήσει σε συνέδριο της NASA. Τα σχέδιά του για το μέλλον περιλαμβάνουν ένα ντοκτορά και να ασχοληθεί με την ιατρική έρευνα. Και τελικά, να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου