Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δεν βρέθηκε λύση για τα δεδουλευμένα στον ΒΗΜΑ FM .- Η εταιρία αδιαφορεί!-.



Το υπουργείο Εργασίας ανακοινώνει ότι η τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016 μεταξύ του γ.γ. του υπουργείου, των εργαζομένων στον Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM και εκπροσώπου της εταιρίας διακόπηκε...καθώς η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρία ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση.

Μετά από τα παραπάνω και με πρόταση του γ.γ. του υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο γ.γ. πάντως τόνισε ότι άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΒΗΜΑ FM αγνόησε τόσο τους εργαζόμενους όσο και το Υπουργείο επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016. Η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία, ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση.
Μετά από τα παραπάνω και με πρόταση του Γ.Γ. του Υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Γ.Γ. τόνισε ότι άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων».


euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου