Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

"Έκανα λάθος για το σπίτι του Τσίπρα"είπε ο Βασίλης Χιώτης, αλλά επιμένει στις ...μισές πληροφορίες του !
Δείτε χαμόγελα του Βασιλάκη με τους καραμανλικούς συνομιλητές του !!!
( ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI) 
Στην παραδοχή πως έκανε λάθος στους ισχυρισμούς του σχετικά με το σπίτι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Χιώτης. Όλα αυτά μία ημέρα μετά την παραίτησή του από τον ΒΗΜΑ FM, όπου ήταν διευθυντής, και τον ΔΟΛ γενικότερα.
Ο Βασίλης Χιώτης είχε ισχυριστεί στην εκπομπή του πως το σπίτι που δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πόθεν έσχες του, είναι αυτό που μένει στην Κυψέλη και το αγόρασε σε πλειστηριασμό!

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για "δημοσιογραφική αλητεία" και διευκρίνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας μένει στο ενοίκιο σε διαμέρισμα στην Κυψέλη και πως το σπίτι που δηλώνει στο πόθεν έσχες είναι «το πατρικό του στους Αμπελόκηπους», το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και του μεταβιβάστηκε εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά και την παραίτηση του Βασίλη Χιώτη από τον Βήμα fm, ήρθε και η δημόσια παραδοχή του πως έκανε λάθος για το συγκεκριμένο ζήτημα. 
Χαρακτηριστικά τόνισε στην εκπομπή του:
  •  "Η διαφορά του πολιτικού από το δημοσιογράφο είναι ότι ο δημοσιογράφος όταν κάνει ένα λάθος δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί, ο κανονικός δημοσιογράφος. Ο πολιτικός δεν το παραδέχεται ποτέ. 
  • Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα λάθος".

Ο Β. Χιώτης τόνισε ακόμη:
 "Είχα όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μου, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός, με ενοίκιο όπως τελικά αποδείχτηκε - και αυτό ήταν το λάθος μου - είναι ένα διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κάποιον επιχειρηματία, κοσμηματοπώλη για την ακρίβεια, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες, σέβομαι απολύτως την επιθυμία της οικογενείας του, και η οικογένειά του το έχει εκμισθώσει στον πρωθυπουργό".

Για να καταλήξει: "Από ό, τι μαθαίνω είναι υποθηκευμένο, δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες,θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι εγώ μετέδωσα, πέφτοντας θύμα κακής πληροφόρησης, ότι έγινε πλειστηριασμός και ο πρωθυπουργός απέκτησε αυτό το ακίνητο στο οποίο διαμένει. Δεν το απέκτησε λοιπόν, δέχομαι και αναγνωρίζω το λάθος μου, τη διαβεβαίωση του δικηγόρου της οικογένειας αλλά και του Πρωθυπουργικού γραφείου που εξέδωσε ανακοίνωση".

Επιπρόσθετα, ο Βασίλης Χιώτης διάβασε στην εκπομπή του μία επιστολή του Δημήτρη Βογιατζή, εντολέα των ιδιοκτητών του σπιτιού στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Κατόπιν όσων είδαν το φως της δημοσιότητα στις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ιδιοκτησία ή όχι του ακινήτου που διαμένει ο Πρωθυπουργός σας αναφέρω τα εξής: Οι εντολείς μου που δεν επιθυμούν να δοθούν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα για λόγους απόλυτα προσωπικούς είναι συνιδιοκτήτριες του διαμερίσματος όπου διαμένει ο Πρωθυπουργός, στον οποίο το έχουν εκμισθώσει. Το διαμέρισμα αυτό δεν περιήλθε ποτέ στην ιδιοκτησία του ή σε άλλο συγγενή του πολλώ δε μάλλον δια πλειστηριασμού.Οι λοιπές πληροφορίες περί επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών κλπ, είναι παντελώς άσχετες με το ζήτημα της μίσθωσης, δεν αφορούν την κοινωνία και την πληροφόρηση του κοινού και παρακαλούμε να παύσει άμεσα οποιαδήποτε αναφορά στα γεγονότα αυτά που θίγουν πρόσωπα, οικογένειες και προσωπικά δεδομένα".

nwesit.gr ,13.05.2016

Ο Βασιλάκης  ζήτησε  ...μισή  συγγνώμη ...Και δεν ντρέπεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου