Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η «εκδίκηση» Κατρούγκαλου για τον Βασίλη Χιώτη: Δεν είναι δα και η πρώτη αλητεία!


«Δεν είναι δα η πρώτη αλητεία…» 
ήταν το σχόλιο του Γιώργου Κατρούγκαλου για την παραίτηση του Βασίλη Χιώτη από τον ΔΟΛ.

O Βασίλης Χιώτης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ισχυρίστηκε πως ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ψέματα ότι ζει στο νοίκι και επιπλέον πως αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Μαξίμου που έκανε λόγο για «δημοσιογραφική αλητεία».

Ο υπουργός Εργασίας αναρτώντας στο Twitter το δημοσίευμα του Tvxs.gr για την παραίτηση του Βασίλη Χιώτη έγραψε:
Δεν ειναι δα η πρώτη αλητεία...


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρεται στην στοχοποίησή του για διορισμούς που δήθεν υποσχόταν με προμήθεια 12%. Το εν λόγω δημοσίευμα υπέγραφε και πάλι ο Βασίλης Χιώτης με το θέμα να παρουσιάζεται από το Βήμα αλλά και από άλλες εφημερίδες ως «μέγα σκάνδαλο». Μάλιστα η ΝΔ, με προεξέχοντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου ή την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκε, με το Βήμα να παραδέχεται μήνες αργότερα σε δημοσίευμά του πως είχε γράψει «ανακρίβειες και αναλήθειες»
«Εκτελούσατε συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι οι εντολείς σας βρίσκονται στα κόμματα της αντιπολίτευσης», είχε πει ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον Βασίλη Χιώτη, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη και συκοφάντη».

«Είναι προφανές από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι ο κ. Χιώτης δεν λειτούργησε μόνος του σε αυτήν την ιστορία. Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός του εντολέας αλλά είναι προφανές ότι ο κ. Χιώτης λειτουργεί κατ΄ εντολή και στο πλαίσιο συμβολαίου», είχε επισημάνει.

http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου